Prins William:

Overtalt av Taylor Swift: - Kleint

Den britiske prinsen avslører at rockeseansen med Taylor Swift var «klein».

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer
Publisert

I 2013 skapte prins William (39) overskrifter da han plutselig befant seg på scenen under en veldedighetsgalla. Her slo han seg løs og rocket til «Livin' on a Prayer» sammen med ingen ringere enn Jon Bon Jovi og Taylor Swift.

Prinsen, som ikke kunne hele teksten og så ganske så ukomfortabel på scenen, avslører nå, åtte år senere, hva som egentlig foregikk oppe i hodet hans.

Og hva som var foranledningen til at han havnet på scenen i utgangspunktet.

- Jeg kan ikke tro at jeg faktisk forteller dette, sier han i podkasten «Time to Walk», skriver CNN.

Prinsen forteller at hans oppgave på veldedighetsgallaen var å håndhilse og å opptre sjarmerende overfor gjestene. Underholdningen på scenen tar han seg sjelden av, med unntak av når han holder taler. Så da han satte seg ned, var han klar for å bare slappe av. Slik skulle det ikke bli.

- Jeg satt ved siden av Taylor Swift. Hun er på min venstre side. Og etter at Jon har spilt sin første låt, er det en pause, og hun snur seg mot meg. Hun legger hånden si på armen min, ser meg inn i øynene og sier «kom igjen, William. La oss gå og synge», forklarer prinsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer