Prins William:

Overtalt av Taylor Swift: - Kleint

Den britiske prinsen avslører at rockeseansen med Taylor Swift var «klein».

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer
Publisert

I 2013 skapte prins William (39) overskrifter da han plutselig befant seg på scenen under en veldedighetsgalla. Her slo han seg løs og rocket til «Livin' on a Prayer» sammen med ingen ringere enn Jon Bon Jovi og Taylor Swift.

Prinsen, som ikke kunne hele teksten og så ganske så ukomfortabel på scenen, avslører nå, åtte år senere, hva som egentlig foregikk oppe i hodet hans.

Og hva som var foranledningen til at han havnet på scenen i utgangspunktet.

- Jeg kan ikke tro at jeg faktisk forteller dette, sier han i podkasten «Time to Walk», skriver CNN.

- KLEINT: Prins William minnes tilbake til da han var rockestjerne for en kveld. Foto: Kip Carroll/REX/NTB
- KLEINT: Prins William minnes tilbake til da han var rockestjerne for en kveld. Foto: Kip Carroll/REX/NTB Vis mer

Prinsen forteller at hans oppgave på veldedighetsgallaen var å håndhilse og å opptre sjarmerende overfor gjestene. Underholdningen på scenen tar han seg sjelden av, med unntak av når han holder taler. Så da han satte seg ned, var han klar for å bare slappe av. Slik skulle det ikke bli.

- Jeg satt ved siden av Taylor Swift. Hun er på min venstre side. Og etter at Jon har spilt sin første låt, er det en pause, og hun snur seg mot meg. Hun legger hånden si på armen min, ser meg inn i øynene og sier «kom igjen, William. La oss gå og synge», forklarer prinsen.

Og som vi jo vet, så var det akkurat det som skjedde. Men i hodet til prinsen er det mye annet som også foregår.

- Den dag i dag vet jeg fortsatt ikke hva som gikk av meg. For å være ærlig synes jeg fortsatt det er kleint det som så skjedde. Men for å være ærlig, om Taylor Swift ser deg i øynene, tar deg på armen og sier «bli med meg».. Jeg reiste meg som en valp og bare «ja, ok, det høres ut som en god idé. Jeg følger deg», sier 39-åringen.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Under smokingen skal svettekjertlene ha jobbet på høygir, og pulsen ha dunket ute av takten til rockelåten.

- Jeg følte meg som en svane, hvor jeg prøvde å holde meg rolig på utsida, mens de små beina padler kjapt under overflaten. Men noen ganger, når du blir tatt ut av komfortsona, må du bare gå for det, sier prinsen.

Taylor Swift uttalte seg om hendelsen i 2013, og det lot til at hun hadde kost seg masse.

- Han var veldig morsom. Jeg er veldig glad for at han var så morsom. Det er veldig spennende å være her, jeg tror aldri jeg har spilt på et palass før så dette er fantastisk, sa Swift da.

Gallaen ble holdt til inntekt for hjemløse ungdommer, og gjestene betalte minst 5000 kroner for å delta på arrangementet. I tillegg til Jovi og Swift opptrådte også James Blunt og Tinie Tempah.

Kona, hertuginne Kate (39) var ikke med på gallen, da hun var opptatt med å passe parets da fire måneder gamle sønn, George, som nå har blitt åtte år, og fått lillesøsknene Charlotte (6) og Louis (3).

LES OGSÅ: - Prins William var svært usikker på forholdet til Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer