Øverst på puppetronen

Nå håper Lenina Christiansen at brystene vil trekke kunder til sin nye bar.

BARPIKE: Etter å tidligere ha jobbet som både nakenmodell og fruktselger, åpner Lenine Christiansen (t.h) nå en egen bar på Nyhavn i København. Foto: Foto/ Nyhavnredlight.com
BARPIKE: Etter å tidligere ha jobbet som både nakenmodell og fruktselger, åpner Lenine Christiansen (t.h) nå en egen bar på Nyhavn i København. Foto: Foto/ Nyhavnredlight.com Vis mer
SEHER.NO: Lenina Christiansen (42) er ukjent for de aller fleste, men 42-åringen er svært populær i hjemlandet Danmark - ikke bare fordi hun er søsteren til storbokseren Mikkel Kessler, men mest for hennes store frontparti.

Ifølge Ekstrabladet har Christiansen forstørret brystene hele fem ganger, og blondinen skal nå råde øverst på tronen med Skandinavias største pupper.

Lenina, som alltid er et blikkfang på sidelinjen når broren er i bokseringen, håper puppene kan hjelpe henne til suksess når hun nå åpner egen strippebar på Nyhavn i København, med navnet Nyhavnredlight.com.

Lenina, som ofte kalles Linse, skal selv stå i baren med sine enorme bryster som rommer 1600 ml silikon i hvert bryst, noe som kommer til å bli en turistmagnet i seg selv.

I sin ungdom jobbet Linse mye som nakenmodell, noe hun bestemte seg for å slutte med da hun fikk datteren, Stefanie, 24 år gammel.

- Jeg kunne godt vært uten den tiden, men jeg sier som Dolly Parton: Jeg angrer ikke. Det var riktig på det tidspunktet, selv om jeg kunne vært det foruten i dag, forteller hun til Ekstrabladet.

LES OGSÅ: Til topps med egne pupper