Tristan Thompson:

Overså flere enn Khloé på morsdagen

Tristan Thompson får krass kritikk.

- IGNORERT: Tristan Thompson benyttet anledningen til å hylle sin mor på morsdagen. Nå reagerer flere på at han overså to andre kvinner. Foto: NTB Scanpix
- IGNORERT: Tristan Thompson benyttet anledningen til å hylle sin mor på morsdagen. Nå reagerer flere på at han overså to andre kvinner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning morsdagen - som i USA og flere andre land ble markert 12. mai - flommet det over av varme og rørende innlegg på sosiale medier.

Kjendisene hyllet sine egne mødre, døtre, bestemødre og generelt morsrollen. En av dem som skrev noen kjærlige ord til en kvinne som har betydd veldig mye for ham, finner man NBA-stjernen Tristan Thompson (28).

- Gratulerer så mye med morsdagen, mamma. Jeg elsker deg så høyt og jeg er så velsignet som har en mor som elsker meg slik du gjør, og som er villig til å ofre alt for sine barn, skrev 28-åringen på Instagram.

- Ignorerte Khloé

Tristan, som har barna Prince (2) og True (1) med henholdsvis modell Jordan Craig (27) og reality-stjerne Khloé Kardashian (34), delte senere noen bedårende bilder av barna på Instagrams historiefunksjon.

Selv om 28-åringen tilsynelatende var svært opptatt av å hedre sin mor Andrea, samt Prince og True, har flere bitt seg merke i at han unngikk en offentlig anerkjennelse og hyllest til barnas mødre.

«Tristan Thompson ignorerte Khloé Kardashian på morsdagen. En skulle kanskje tro at det ville vært den perfekte anledning til å vise takknemlighet og respekt overfor kvinnene som oppdrar barna hans», skriver blant andre Daily Mail.

Den gang ei.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

Khloé og Tristan skal, ifølge flere utenlandske nettsteder, etter beste evne forsøke å oppdra datteren sammen. Stemningen skal derimot være anstrengt, etter den mye omtalte utroskapsskandalen hvor Thompson hadde vært utro med Jordyn Woods (21).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ifølge People har det angivelig vært et ønske fra familien at Tristan ikke deltok på morsdagsfering. Hvorvidt dette har vært en medvirkende faktor når det kommer til manglende hyllest på sosiale medier, er ikke kjent.

- Familien har ingen interesse av å tilbringe morsdag med ham, sier en kilde til People.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Anstrengt forhold

Ovennevnte utroskapsskandale er likevel ikke den første for NBA-stjernen.

Tristan sto for en av fjorårets største kontroverser da nyheten sprakk om at han hadde vært utro like før datteren True kom til verden i april.

Den gang dukket flere videoklipp av Tristan i het omfavnelse med forskjellige kvinner opp i medier som Daily Mail og TMZ.

I en av videoene ser man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested, før han kysser en av dem.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Forårsaket ulykke

Forholdet til Tristan og ekskjæresten Jordan skal også være særs anstrengt. Han dumpet som kjent sin da høygravide eks for å være sammen med Khloé.

Da ovennevnte utroskapsskandale slo ned som en bombe i Hollywood i fjor vår, var Jordan raskt på banen og ga et subtilt stikk i retning Tristan.

«Hvis du respekterer deg selv og andre, ville du aldri ha forårsaket andres ulykke. Ønsker fred og fordragelighet for alle», skrev hun.

Ble utelatt

I anledning morsdagen er det heller ikke bare Tristan som har vært gjenstand for kritiske overskrifter.

Blant dem som også feiret morsdagen i helgen, var Kris Jenner (63).

Sammen med døtrene Kourtney (40), Kim (38), Khloé (34), Kendall (23) og Kylie (21) har hun de 10-12 siste årene skapt et reality-fenomen - og en pengemaskin av dimensjoner - med «Keeping Up with the Kardashians» som drivkraft.

Familien er kjent for å hylle hverandre i sosiale medier på ulike merkedager, og den amerikanske morsdagen var intet unntak. Kris Jenner omtalte både sin egen mor, Mary Jo Shannon (84), samt fire av døtrene sine i varme ordelag i et Instagram-innlegg.

Imidlertid var det ikke alle i Kardashian/ Jenner-klanen som fikk litt kjærlig oppmerksomhet. Flere bet seg nemlig merke i at Kendall Jenner ikke ble nevnt med ett ord i morens koselige innlegg.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

LES OGSÅ: Får hard kritikk etter babyshower-festen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer