VIBRATOR ISTEDENFOR KJÆRESTE: «Gossip Girl»-stjernen Taylor Momsen avslører i et intervju at hun lar en vibrator erstatte kjæresten på soverommet.  Foto: All Over Press
VIBRATOR ISTEDENFOR KJÆRESTE: «Gossip Girl»-stjernen Taylor Momsen avslører i et intervju at hun lar en vibrator erstatte kjæresten på soverommet. Foto: All Over Press Vis mer

Overrumplet journalist med sex-prat

Den 17 år gamle «Gossip Girl»-stjernen avslørte svært intime detaljer fra soverommet...

Publisert
SEHER.NO: Til tross for sin unge alder har 17 år gamle Taylor Momsen rukket å gjøre suksess både som sanger i sitt eget rockeband «The Pretty Reckless» og med rollen som Jenny Humphrey i TV-serien «Gossip Girl».

Momsen har også blitt kjent for å være svært så frittalende, men under et av sine siste intervjuer overrumplet hun likevel journalisten da hun i detalj begynte å skildre hva hun ofte gjør når hun er alene på soverommet.

- Min beste venn er min vibrator. Jeg dater ingen, så hvorfor ikke?, sier hun ifølge nettstedet Femalefirst (ekstern lenke)

Momsen hevder hennes åpenhet når det gjelder sex er en reaksjon på at foreldrene hennes meldte henne inn i en katolsk skole, da hun var yngre.

- De fikk deg til å føle at sex er galt, men jeg synes det er helt naturlig.

Momsen oppfordrer også andre jenter til å utforske kroppen sin selv før de begynner å ha sex med en kjæreste.

- Gutter gjør det, men jenter gjør det ikke. Det er derfor mange jenter har så mange dårlige opplevelser, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har med meg kniv overalt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer