Overrumplet av halvnaken mann

- Jeg kan ikke ta imot kaffe fra nakne menn...Se video!

OVERRUMPLET: Tone og Aksel ble nærmest overfalt av en «halvnaken» mann i det de kom inn på Oslo Kongressenter.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
OVERRUMPLET: Tone og Aksel ble nærmest overfalt av en «halvnaken» mann i det de kom inn på Oslo Kongressenter. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Se Tone bli overrumplet av halvnaken mann nederst i saken!

Tirsdag kveld markerte startskuddet for Oslo Fashion Week i hovedstaden, og alt som kunne krype og gå av moteinteresserte celebriteter var naturlig nok tilstede iført sin fineste stas.

Og blant stjernene som fikk størst oppmerksomhet i blitzregnet på løperen, var popstjernen Tone Damli Aaberge (22) og skuespillerkjæresten Aksel Hennie (34).

Paret ankom Oslo Kongressenter, hvor moteuken avholdes, rett før åpningsshowet satte i gang, og ble øyeblikkelig overrumplet av en haug med fotografer og pressefolk.

Det var imidlertid ikke journalistene og andre skuelystne som satte stjerneparet ute av spill tirsdag kveld.

Rett etter at de ankom motefesten, ble de nemlig nærmest overfalt av en halvnaken mann, som ønsket å gi «I Love You»-sangerinnen en nybrygget kopp kaffe.

Mannen var en av reklameaktørene tilstede under åpningsfesten, og var innleid av et kaffeselskap for å promotere merket.

Møtet med en avkledd herrekropp, ble imidlertid litt i meste laget for Tone og Aksel, som først virket litt brydd, før de begge brøt ut i latter.

- Jeg kan ikke ta imot kaffe av nakne menn, sa en svært overrasket Tone, mens kjæresten humret ved siden av:
 
- Det har jeg lært henne!

Det hele endte tilslutt med at Aksel tok imot kaffekoppen, for så å gi den videre til kjæresten. Og da Seher.no fikk noen ord med popskjønnheten etterpå, innrømmet hun at hun ble litt overrumplet. 

- Ja, det er ikke hver dag, sa hun lattermildt, og tittet bort på kjæresten: 

- Eller, joda, det skjer støtt og stadig. 

Seher.no fikk også noen ord med Aksel før paret gikk inn for å overvære åpningsshowet, og «Max Manus»-stjernen kunne fortelle at han synes kjæresten så fantastisk ut i sin lekre minikjole fra Mulberry.

- Jeg synes hun ser helt fantastisk ut. Hun ser helt fantastisk ut alltid! smilte han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var utrolig deilig

Se Tone bli overrumplet av halvnaken mann nedenfor: [obj:media:8813]