Overrasket ved å vise frem Saint West

Kim Kardashian og ektemannen overrasket publikum med sin lille hjerteknuser.

VISTE FREM SØNNEN: Da Kim Kardashian og Kanye West besøkte Cuba den første uken i mai, overrasket stjerneparet ved å vise frem sønnen Saint West for pressefotografene for første gang. Tidligere har ekteparet holdt babyen unna blitsregnet.  Foto: Splash News
VISTE FREM SØNNEN: Da Kim Kardashian og Kanye West besøkte Cuba den første uken i mai, overrasket stjerneparet ved å vise frem sønnen Saint West for pressefotografene for første gang. Tidligere har ekteparet holdt babyen unna blitsregnet. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke vekket Kim Kardashian (35) og ektemannen Kanye West (38) oppsikt da de tok med seg datteren North (snart 3) på utflukt i Cubas hovestad Havanna.

Det søte sjarmtrollet stjal mye av showet fra sine berømte foreldre og tantene Kourtney (37) og Khloé Kardashian (31), mens lillebror Saint (5 mnd.) ikke var å se.

Tidligere har amerikanske medier hevdet at det berømte ekteparet ønsker å skjerme den lille sønnen fra medienes søkelys, og før jul skrev TMZ at Saint neppe ville bli vist frem i realityserien «Keeping Up With the Kardashians» med det første.

Under Cuba-besøket forrige uke, der scener til den 13. sesongen av serien ble spilt inn, valgte Kim og Kanye imidlertid å ta med seg sønnen ut. Utenfor Hotel Parque Central gjorde Saint West dermed sin første offentlige opptreden.

North og Saint matchet

Tidligere er Saint kun blitt vist frem ved et par anledninger på sosiale medier, i starten av januar, på fødselsdagen til Kims avdøde far i slutten av februar, og i midten av mars.

På de ferske bildene av det celebre firkløveret kan man se pappa Kanye bære sønnen på armen, mens Kim passer på datteren North.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer