ONE DIRECTION: Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan i One Direction, tatt i enda en skandale.  Foto: REX/Richard Young /All Over Press
ONE DIRECTION: Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan i One Direction, tatt i enda en skandale. Foto: REX/Richard Young /All Over PressVis mer

Overrasket unge fans med nakenbilde

One Direction-stjernen Harry Styles viste seg i Adams drakt på Instagram.

SEOGHØR.NO: Tidlig i mai havnet guttebandet «One Direction» i trøbbel etter at en video hvor de brukte narkotika, kom på avveie. Videoen, publisert av avisen Daily Mail, viser bandmedlemmene Louis Tomlinson (22) og Zayn Malik (21) som tenner en marihuana-sigarett i bilen på vei fra en konsert i Peru.

- Så nå drar vi fra Peru, tenner en joint, happy times, sier Louis Tomlinson i videoen som nå sjokkerer fansen.

Zayn tar et stort drag av sigaretten mens han smiler foran kameraet.

Nå kan det virke som om bandet prøver å dra oppmerksomheten vekk fra narkotika-skandalen. Tenåringsjenter verden over kan glede seg over at Harry Styles (20) viser seg nesten helt naken på Instagram.

NÆRE VENNER: Harry Styles er tydelig komfortabel sammen med kompisene sine.
NÆRE VENNER: Harry Styles er tydelig komfortabel sammen med kompisene sine. Vis mer

Det var Harrys fetter, Matt Selley, som postet bildet av guttene som sitter og ser på en boksekamp på TV. Her kan man se Harry helt naken, med hånden strategisk plassert foran skrittet.

20-åringens tatoveringer kommer også godt frem på bildet.

Styles ser ut til å være helt naken, med kun et rødt skjerf på hodet.

«Vi ser på gårsdagens kamp. Klasse», skrev Selley.

«Nakenbildet» av Harry er delt  over 16.000 ganger siden bildet ble publisert 1.juni, i følge Daily Mail.

Nå er imidertid bildet mystisk forsvunnet fra Matts Instagram-konto og Hollywoodlife skriver at det mest sansynlig er Harrys management som har satt foten ned.

Det har nemlig ikke manglet på skandalene for guttebandet den siste tiden. Etter medlemmer av bandet ble tatt med narkotika, har de fått mye negativ omtale.

Nå unnskylder Payne seg på Twitter.

- Jeg er veldig glad i guttene mine og ting har nok gått litt for langt i det siste. Jeg beklager det, twitrer han.

Daily Mail skriver at videoen kunnen true bandets fremtid.

HARRY STYLES: One Direction-medlemmet er nå og se naken på Instagram.  Foto: Stella Pictures
HARRY STYLES: One Direction-medlemmet er nå og se naken på Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Videoen vil nok sjokkere foreldrene til millioner av unge fans. Den kan også skade Simon Cowells planer om å bygge videre på suksessen i Amerika og gjøre dem til superstjerner - nå som to av medlemmene er fanget på kamera og kan bli hindret fra å komme inn i USA, der de skal turnere i sommer, skriver avisen.

Bandet er et av verdens mest populære, og i besøkte Norge i 2013.

I mai ble det klart bandet nå er det rikeste guttebandet i musikkhistorien, men en samlet formue på 70 millioner pund. De fem meldemmene av One Direction har en formue på over 14 millioner pund hver, og er dermed høyt på listen over de rikeste britiske musikerne under 30 år.

LES OGSÅ: Dater 15 år eldre kvinne