Overrasket Twitter-fansen med gravidbilde

TV-stjernen viste nye sider av seg selv.

STOLT PAPPA: Lorenzo Lamas ble på 80-tallet TV-stjernen i serien "Falcon Crest". Nå er det datteren som får mest oppmerksomhet, etter at hun blant annet i 2008 gikk til topps i realityserien "Ungkaren". Foto: Stella Pictures
STOLT PAPPA: Lorenzo Lamas ble på 80-tallet TV-stjernen i serien "Falcon Crest". Nå er det datteren som får mest oppmerksomhet, etter at hun blant annet i 2008 gikk til topps i realityserien "Ungkaren". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Shayne Lamas (25) - kjent som datteren til «Falcon Crest»-stjernen Lorenzo Lamas og som vinneren av realitykonkurransen «Ungkaren» i 2008 - ser for tiden fram til å bli mamma for første gang, etter at hun tidligere i år ble gravid med ektemannen Nik Richie.

Mens hun venter har Lamas brukt mye tid på å snakke med sine fans på nettsiden Twitter, og i forrige uke ga hun leserne hakeslepp da hun la ut et nakenbilde av seg selv.

På bildene - som er tatt i både farger og svart-hvitt - holder Shayne en arm over brystene, mens den andre hviler rundt hennes gravide mage.

- Bildene skal henge på veggen i hjemmet mitt. Takk for all støtten jeg har fått etter graviditetsbildene mine, skrev hun torsdag på Twittersiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem tvillingene for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer