FESTKONGE: De siste årene har skuespiller Charlie Sheen gang på gang skapt overskrifter med sin ville livsstil og en tidvis aggressiv og utagerende oppførsel. På fylla i L.A. nylig oppførte han seg langt bedre. Foto: FameFlynet
FESTKONGE: De siste årene har skuespiller Charlie Sheen gang på gang skapt overskrifter med sin ville livsstil og en tidvis aggressiv og utagerende oppførsel. På fylla i L.A. nylig oppførte han seg langt bedre. Foto: FameFlynetVis mer

Overrasket taco-kunder i fylla

Charlie Sheen-fans fikk hakeslepp da de så hvem som lente seg inn bilvinduet.

SEOGHØR.NO: Forbruket av alkohol og narkotiske stoffer har de siste årene fått Hollywood-stjernen Charlie Sheen (48) i trøbbel en rekke ganger.

Men da den tidligere «Two and a Half Men»-stjernen var ute på byen i L.A. nylig, virket alt å være fryd og gammen.

«Anger Management»-skuespilleren befant seg i drive thru-køen på Taco Bell, der han ravet mellom bilistene som ventet på å få kjøpt seg nattmat, da han ble filmet av to fans.

Videoklippet, som ble lagt ut på YouTube tirsdag, blir nå hyllet på nettet - ettersom Charlie Sheen gjør en uvanlig sympatisk figur i filmsnutten.

Nettstedet ContactMusic har allerede nominert ham til «Kongen over fulle folk på Taco Bell», og beskriver TV-stjernen som «hyggelig og omgjengelig når beruset».

- Beklager at jeg er så full, sier Sheen i klippet, mens han håndhilser på en mannlig og en kvinnelig fan i en av bilene, presenterer seg og spør dem hva de heter.

Deretter beklager skandalestjernen at han forstyrrer, ved å påpeke at han tror mannen og kvinnen hadde en krangel da han kom bort. Mannen i bilen avkrefter imidertid dette, og det muntre møtet med den berusede stjernen fortsetter med fistbumping og at Charlie Sheen viser dem tatoveringene sine.

Se hele den festlige videoen, som allerede er vist nesten én milion ganger, med TV-stjernen:

LES OGSÅ: - Hun er udugelig som mor