Overrasket søsteren

Superduoen Victoria og David Beckham tok seg tid til familiehygge.

GLAD: Lillesøster Johanne ble overrasket da storebror David og svigerinne Victoria arrangerte tidlig bursdagsfest på favorittrestauranten i anledning hennes 30-årsdag i februar.  Foto: Twitter
GLAD: Lillesøster Johanne ble overrasket da storebror David og svigerinne Victoria arrangerte tidlig bursdagsfest på favorittrestauranten i anledning hennes 30-årsdag i februar. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: David Beckham (36) og kona Victoria (37) bor til vanlig i Los Angeles, hvor han for tiden spiller for L.A. Galaxy. Men, til julehøytiden vendte «The Beckhams» selvfølgelig hjem til England, for å feire sammen med venner og familie.

I februar til neste år fyller Davids søster Johanne Beckham 30 år, og generøse som Herr og Fru Beckham er arrangerte de en stort overraskelsesfest for henne på hennes favorittrestaurant, japanske Roka sentralt i London.

Jubilanten var i lykkerus dagen etter festen, og tvitret et bilde av seg selv og storebror David, med teksten:

«Hadde en fantastisk kveld i går! Ble overrasket av nærmeste familie og venner på favorittrestaranten min! Takk! Jeg har ikke bursdag før 19.februar, men siden broren min sannsynligvis ikke er her da, feiret vi tidlig. Ble så glad!».

Det så ut til at David og Victoria hadde barnefri, og hygget seg på festen. Dagen etter postet fotballspilleren selv flere bilder fra av den lystige gjengen på sin egen Facebook-profil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører sin døde søsters navn 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer