Overrasket sin tidligere datter med tidenes afro

Cher hedret Chaz Bono på prisutdeling.

MED SØNNEN: Cher støttet sin tidligere datter under GLAAD Awards i Los Angeles lørdag kveld, der Chaz Bono ble hedret for dokumentaren som viser hans overgang fra kvinne til mann. Foto: All Over Press
MED SØNNEN: Cher støttet sin tidligere datter under GLAAD Awards i Los Angeles lørdag kveld, der Chaz Bono ble hedret for dokumentaren som viser hans overgang fra kvinne til mann. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Cher (65) overrasket sin sønn Chaz (43) med å dukke opp for å overrekke ham en pris under GLAAD Awards i Los Angeles lørdag kveld.

Chaz var frem til en kjønnsskifteprosess i årene 2008 til 2010 en kvinne, og overgangen fra kvinne til mann ble filmet til dokumentaren «Becoming Chaz». Under GLAAD Awards, som berømmer arbeid for lesbiske, homofile og transpersoner i media, ble Chaz hedret med en pris for sin åpenhjertige dokumentar.

«Kjempemorsomt på Glaad Awards. Jeg klarte virkelig å overraske Chaz! HAN var fantastisk og sa Wow, mamma. Jeg ble så overrasket at jeg glemte hva jeg skulle si», twitret moren Cher om øyeblikket da hun overrasket Chaz på scenen under prisutdelingen.

Kongresskvinnen Mary Bono Mack, som var gift med Chaz' avdøde far Sonny Bono, delte sammen med Cher ut prisen. Og fjorårets amerikanske «Skal vi danse»-deltager Chaz var tydelig rørt over utmerkelsen.

- Det var fantastisk at moren min og stemoren min overrakte prisen til meg denne kvelden. Fra en gruppe jeg jobbet med for femten år siden, for at Becoming Chaz ble hedret med pris for beste dokumentar og for å få en så entusiastisk mottagelse fra mitt miljø. Jeg var virkelig beveget på så mange måter, uttalte Chaz Bono til People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cher og datter gjenforent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer