Overrasket seerne med jentekyss

Slik har du ikke sett TV-stjernen før.

KLINTE TIL : Rachel Bilson (t.h.) kysset skuespillerkollega Kayla Deefer i denne ukens sesongpremiere av TV-serien «How I Met Your Mother». Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL : Rachel Bilson (t.h.) kysset skuespillerkollega Kayla Deefer i denne ukens sesongpremiere av TV-serien «How I Met Your Mother». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Da skuespilleren Rachel Bilson (29) slo igjennom i såpeserien «The O.C.» var det hennes kollega Mischa Barton som stjal overskriftene med å blant annet kysse en annen jente foran kamera.

Men etter at serien tok slutt i 2007, har Mischas karriere vært mer preget av rus-skandaler og stadig færre suksess-roller, mens Rachel Bilson har spilt store roller i filmene «Jumper» og «New York, I Love You».

Og nå ser det ut til at hun også har tatt igjen Barton når det gjelder dristige scener på TV.


Tidligere denne uken klinte nemlig Rachel bokstavelig talt til, da hun dukket opp i en gjesterolle komedie-serien «How I Met Your Mother».

I en scene overrasker Rachels rollefigur sin ekskjæreste med å vise at hun er blitt lesbisk siden sist, ved å kysse en pen blondine spilt av Kaylee Defer.

Nå spør fansen seg om dette er et tegn på Rachel er i ferd med å endre sin image fra «snill pike» for godt, eller om det er et desperat triks fra TV-produsentene i kampen om seerne.

- Det er ikke noe galt med det, men det virker på meg som om vakre jenter som kysser hverandre alltid er noe som skjer i serier som er i tilbakegang, skriver en anmelder på nettsiden seriesandtv.com.

«How I Met Your Mother» sendes her til lands på TV3 mandager kl 22.55. Det er foreløpig ikke kjent når Bilson-episoden vil bli vist på norske skjermer.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Puppene mine er fantastiske nå