LYKKELIG GIFT: Paret har vært sammen i snart 10 år, men enda blomstrer kjærligheten mellom de.  Foto: Splash News
LYKKELIG GIFT: Paret har vært sammen i snart 10 år, men enda blomstrer kjærligheten mellom de. Foto: Splash News Vis mer

Overrasket Salma Hayek på flyplassen

Filmstjernen var ikke forberedt på hvem som ventet henne i London.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Salma Hayek (50) er kjent for sine mange sexy roller på kinolerretet, blant annet i filmen «Bandidas». 

Men privat har Hayek kun øyne for den franske businessmannen Francois-Henri Pinault (54).

Paret har vært sammen i nesten 10 år, men kjærligheten de i mellom blomstrer enda like sterkt. 

Og Francois-Henri viste sin romantiske side, da han i helgen overrasket Salma i London.

Da skuespilleren kom hjem fra LA i helgen ventet Francois henne på flyplassen.

Og etter hva vi kan se på bildene ble hun veldig glad for overraskelsen. Hun kysset og koste seg med ektemannen sin, og virket veldig lykkelig. 

Saken fortsetter under bildet. 

LEIDE HENDER: Salma og Francois gikk hånd i hånd ned mot bilen etter overraskelses-møtet på flyplassen.  Foto: Splash News
LEIDE HENDER: Salma og Francois gikk hånd i hånd ned mot bilen etter overraskelses-møtet på flyplassen. Foto: Splash News Vis mer

Opptatt av kroppspress 

Tidligere i år skrev skuespilleren på Instagram at hun ikke savner sin gamle kropp, etter hun ble mamma for åtte år siden. På bildet hun delte av seg selv skrev hun:

- Slik så midjen ut før graviditeten. Det gjør den ikke lenger, men livet mitt er mye bedre etter at midjen forsvant, skriver hun. 

Salma har også flere ganger tatt til ordet mot presset om å holde seg ung i Hollywood

- Vi er generasjonen som sier: «Vi forsvinner ikke selv om vi runder 30». Folk kan ikke fortsette å ignorere oss. Det er utrolig trist og tragisk at jeg først nå, etter 20 år som kvinnesaksforkjemper, kan se en smule forandring på kvinnefronten i denne bransjen vi er en del av, sa skuespilleren under tilstelning i USA. 

Innrømmet at selvtilliten er dårlig

Men selv om hun har vært opptatt av å snakke om kroppspress, innrømmet filmstjernen at hun sliter med usikkerhet rundt sin egen kropp og utseende som mange andre. 

- Jeg blir 50 snart, så selvtilliten min er ikke så god lenger, avslørte Hayek til InStyle Magazine i sommer. 

- Det kommer helt an på dagen. For alle er det vel sånn at noen dager føler man seg fantastisk, og andre dager forferdelig. Det går opp og ned hele tiden. 

TIDLØS SKJØNNHET: Bildet fra venstre er tatt i 1999, bildet i midten i 2006 og bildet til høyre sist måned.
 Foto: NTB Scanpix
TIDLØS SKJØNNHET: Bildet fra venstre er tatt i 1999, bildet i midten i 2006 og bildet til høyre sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Han har ikke møtt vår blinde sønn på åtte år 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer