Overrasket reporter med smellkyss

Wig Wam-Åge tok Seoghør.nos journalist på senga. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Åge Sten Nilsen (42) og Trond Holter (46) fra det norske rockebandet Wig Wam feiret tirsdag lanseringen av sin nye studioplate «Wall Street» og den første singelen «The Bigger The Better» med  en spontankonsert på gata i Oslo.

Foran kameraene til Seoghør.no og en en stor samling begeistrete tilhørere, viste de to Østfold-rockerne  fram energien som har gjort dem og bandkameratene Bernt Jansen og Øystein Andersen kjente.


Åge - som i kjent stil hadde pyntet seg med svart leppestift for anledningen - klinte også bokstavelig talt til, da han skulle avsløre hva som er den beste rockesminken.

- Det må være vannfast, jeg har prøvd billig make-up, men denne her holder faktisk et langt kyss. Kom her, ler han  Seoghør.nos reporter et kyss på munnen.

Både Åge og Trond hevder de imidlertid har roet ned på tempoet bak scenen.

- Vi orker ikke festingen lenger. Det er showet som er viktig. Klokken elleve går vi og legger oss. Noen er helter backstage, vi er helter på scenen, sier de to til Seoghør.no.

I motsetning til ved flere tidligere utgivelser, har Wig Wam-guttene ingen planer om noen turné denne sommeren.

- Grunnen er at vi jobber med et stort prosjekt, som vi vil avsløre senere, sier de to hemmelighetsfullt til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette tidenes pinligste kyss?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer