Matthew McConaughey:

Overrasket på rød løper

Skuespiller Matthew McConaughey og Camila Alves dukket opp på den rød løperen sammen med et uventet følge.

RØD LØPER: McConaughey og Alves hadde med seg et uvanlig følge på den rød løperen. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB
RØD LØPER: McConaughey og Alves hadde med seg et uvanlig følge på den rød løperen. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Matthew McConaughey (52) og kona Camila Alves (39) overrasket på den rød løperen denne uken.

Ekteparet som møttes tilbake i 2006 har nå vært mann og kone i seks år. Sammen har de barna Levi (13), Vida (11) og Livingston (8).

Paret er ikke kjent for å avsløre for mye rundt familielivet, men nå dukket de opp på den rød løperen sammen med de tre barna.

Det var duket for familiekveld da McConaughey og Alves tok med seg barna på premieren av filmen «Syng 2» i Los Angeles tidligere denne uken.

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

Eonline er blant mediene som omtaler saken.

På Instagram delte McConaughey et bilde av familien på fem smilende på den rød løperen og skrev: «Familieaffære på «Syng 2» premiere».

Den eldste sønnen Levi rocket det lange blonde krøllete håret og en stripet skjorte under dressen, mens skuespillerens datter, Vida, hadde på seg en vakker rosa kjole med blomstermønster i midjen. Parets yngst hadde et stort smil og sto godt plassert mellom storesøsteren og faren.

Alves tok også til Instagram for å dele øyeblikk fra den rød løperen. Hun delte blant annet et bilde av McConaughey med armene rundt de to sønnene deres, og skrev: «De tre viktigste mennene i livet mitt … for en velsignelse å se guttene så store !!»

At familien dukket opp sammen på nettopp premieren av «Syng 2» er nok ikke tilfeldig. Trebarnsfaren er nemlig stemmen til karakteren Buster Moon i oppfølgerfilmen.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøket å ringe dem. Vis mer

En balanse

Og barna er definitivt større enn sist fansen fikk se de på den rød løperen, som var tilbake i 2019 da de dukket opp på Texas Medal of Arts.

Som nevnt er ikke ekteparet kjent for å avsløre for mye rundt familielivet, men i et intervju med Town & Country i juni 2020, lettet skuespilleren og kona på sløret.

52-åringen fortalte blant annet at rollen som forelder innebærer å balansere mellom å si nei og ja.

– Det å elske barna sine betyr noen ganger å gi dem hva de ønsker seg. Andre ganger betyr det et nei. Velstående mennesker kan gi barna sine alt de ønsker seg, men de får vanligvis ikke det de behøver. Å elske et barn er mye vanskeligere hvis du ikke bryr deg. Et nei krever mye mer energi. Det er mye lettere å bare si ja, fortalte Hollywood-stjernen.

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Oscar-vinneren reflekterte også over at det å elske et barn er mye vanskeligere hvis man virkelig bryr seg.

– Å si "nei" tar mye mer energi. Det er mye lettere å si "ja".

Videre innrømmet McConaughey at han kanskje er den «snille» forelderen.

– Fra gliset kona mi gir meg, ser det ut til at jeg er den som sier mest ja. Hun har trolig rett, sa han den gang.

LES OGSÅ: Kelly McCreary: Deler stor nyhet: - Vårt alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer