«Paradise Hotel» 2020:

Overrasket på premiere

Den tolvte sesongen av «Paradise Hotel» er i gang, og allerede i første episode fikk flere av deltakerne seg en overraskelse.

FLØRT: Tobias Tehrani dukka opp med «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug Johansen på premierefesten. Foto: Andreas Fadum
FLØRT: Tobias Tehrani dukka opp med «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug Johansen på premierefesten. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO (Se og Hør): Mandag er det premiere for den tolvte sesongen av «Paradise Hotel», og tradisjonen tro samles årets deltakere seg for fest i hovedstaden.

Premierefesten finner sted på Storgata 26, og deltakerne dukket alle opp i finstasen for å både prate med pressen, og å gjenforenes etter innspillingen.

Mot slutten av kvelden vises også den første episoden for alle oppmøtte.

Se og Hør var i starten av året i Mexico og ble kjent med de første elleve deltakerne, som ble offentliggjort i slutten av februar. Nå er de tilbake i Norge etter oppholdet.

Første episode ble lagt ut på Viaplay natt til mandag, og deltakerne har derfor, til forskjell fra tidligere år, kunne se seg selv på skjermen før premierefesten.

KOS FØRSTE KVELD: I premiereepisoden av den ferske «Paradise Hotel»-sesongen blir det god stemning mellom to av deltakerne - på tross av én av dem hadde lovet noe annet. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Deltakerne kan avsløre at det blir både heftige krangler, sex og trekantdrama i årets sesong. I videoen over får man se at det blir action under dyna allerede første kvelden mellom Sania Smestad og Axel Kleivane.

Førstnevnte innrømmer til Se og Hør at det hele var et resultat av litt for mye alkohol i kroppen.

- Jeg angrer litt på det, for vi klikket ikke. Men det er bare en fyllegreie, og noe som skjer på fester hele tiden. Forskjellen er at dette blir vist på TV, forteller hun, og legger til:

- Vi hadde drukket sykt mye og var kjempefulle. Det er kleint å se på, men det er helt vanlig og noe de fleste opplever.

DELTAKERE: Sania Smestad og Axel Kleivane ser ut til å ha blitt gode venner under oppholdet. Foto: Andreas Fadum
DELTAKERE: Sania Smestad og Axel Kleivane ser ut til å ha blitt gode venner under oppholdet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Bekrefter flørt

Det er ikke uvanlig at deltakerne finner kjærligheten inne på hotellet. Emil Wille Gramstad (20) innrømmer nemlig at han fikk øynene litt ekstra opp for en annen deltaker i løpet av oppholdet.

Emil forteller til Se og Hør at han og Jenny Hagen fant tonen med hverandre fra første øyeblikk inne på hotellet. Særlig Wille legger ikke skjul på at Hagen, som sjekker inn underveis i episoden, sjekker av i alle bokser hva gjelder drømmedama.

ØYEBLIKKELIG: Emil Wille Gramstad fant øyeblikkelig tonen med Jenny Hagen. Foto: Andreas Fadum
ØYEBLIKKELIG: Emil Wille Gramstad fant øyeblikkelig tonen med Jenny Hagen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

De bekrefter begge overfor Se og Hør at de har holdt den gode tonen etter at de kom hjem, og ettersom begge bor i Bergen har de tilbrakt mye tid sammen.

- Ja, det er en flørt. Jeg har nesten ikke sovet i egen leilighet etter at jeg kom hjem, sier Wille.

- Det er nesten som om han har flytta inn, sier Hagen lattermildt.

På date

Hagen og Gramstad er imidlertid ikke de eneste som har funnet kjærligheten etter oppholdet. For Tobias Tehrani (22) ser det derimot ut til at det ikke var realityhotellet som skulle bringe ham den store kjærligheten - men et helt annet program.

Han dukket nemlig opp på festen sammen med «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug Johansen. De avkrefter imidlertid at de er kjærester, men kan fortelle at de trives godt i hverandres selskap.

DATE: Tobias Tehrani tok med seg «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug-Johansen på date. Foto: Andreas Fadum
DATE: Tobias Tehrani tok med seg «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug-Johansen på date. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Ja, vi er på date, sier «Paradise Hotel»-deltakeren lurt til Se og Hør.

Ophaug Johansen kan fortelle at Tehrani tok kontakt med henne for kort tid siden.

- Han «slida inn i DM-en min», forteller hun lattermildt.

Allerede i første melding ba han henne ut på date.

- Vi får se hva som skjer, akkurat nå er vi i en fase hvor vi har lyst til å bli bedre kjent, sier Ophaug Johansen.

- Burde telt til tre

Når den nye sesongen nå starter å rulle over tv-skjermene, er det ikke alle som er like fornøyde med hvordan de blir framstilt på tv. Emil Willa Gramstad innrømmer at han fikk sjokk av å se seg selv på tv.

- Jeg fikk sjokk av hvordan jeg framstår, jeg snakker veldig mye mer enn jeg følte jeg gjorde, det framstår som om jeg tar veldig mye plass, sier han, men legger til at han synes episoden var morsom.

I motsetning til Gramstad, innrømmer Even Kvam (21) at han ikke har sett den første episoden ennå.

- Nå har det seg sånn at Emil Kvam ikke er i den første episoden, det er ikke noe vits for meg å se den, så jeg kommer til å sitte i baren å kose meg, forteller han.

IKKE SETT: Even Langås Kvam har ikke sett den første episoden ennå. Foto: Andreas Fadum
IKKE SETT: Even Langås Kvam har ikke sett den første episoden ennå. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Yasmine San Miguel Moussaoui (21) forteller at hun ikke angrer på noe som har skjedd under oppholdet, og at hun har hatt sitt livs opplevelse.

- Jeg står for alt jeg har gjort, men tenker enkelte ganger at «fader rullan, hvorfor blir jeg så sinna». Det er noen ganger jeg burde ha telt til tre, sier hun og ler.

TRIO: Yasmine San Miguel Moussaoui, Martin Heier og Sania Smestad. Foto: Andreas Fadum
TRIO: Yasmine San Miguel Moussaoui, Martin Heier og Sania Smestad. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Andreas «TIX» Haukeland har årets «Paradise Hotel»-låt, og var selv deltaker i fjorårets sesong. Han har bare godord å si om årets deltakere.

- Jeg synes de fleste PH-deltakere er ålreite folk. Selv om du har noen sorte får som driter seg litt ut, som havner på feil side av loven, sier han

PROGRAMLEDER: Triana Iglesias leder programmet for tolvte gang. Her avbildet sammen med Andreas «TIX» Haukeland, som var med i fjorårets sesong. Foto: Andreas Fadum
PROGRAMLEDER: Triana Iglesias leder programmet for tolvte gang. Her avbildet sammen med Andreas «TIX» Haukeland, som var med i fjorårets sesong. Foto: Andreas Fadum Vis mer

TV3 har gjort en rekke endringer dette året. Blant annet blir det to sesonger av reality-serien, med halvparten så mange episoder per sesong.

Konseptet er likevel det samme gamle, og elleve deltakere skal på luksushotellet i Mexico feste, flørte og fighte om en plass i finalen hvor 500 000 kroner står på spill.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer