«Paradise Hotel» 2020:

Overrasket på premiere

Den tolvte sesongen av «Paradise Hotel» er i gang, og allerede i første episode fikk flere av deltakerne seg en overraskelse.

FLØRT: Tobias Tehrani dukka opp med «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug Johansen på premierefesten. Foto: Andreas Fadum
FLØRT: Tobias Tehrani dukka opp med «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug Johansen på premierefesten. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO (Se og Hør): Mandag er det premiere for den tolvte sesongen av «Paradise Hotel», og tradisjonen tro samles årets deltakere seg for fest i hovedstaden.

Premierefesten finner sted på Storgata 26, og deltakerne dukket alle opp i finstasen for å både prate med pressen, og å gjenforenes etter innspillingen.

Mot slutten av kvelden vises også den første episoden for alle oppmøtte.

Se og Hør var i starten av året i Mexico og ble kjent med de første elleve deltakerne, som ble offentliggjort i slutten av februar. Nå er de tilbake i Norge etter oppholdet.

Første episode ble lagt ut på Viaplay natt til mandag, og deltakerne har derfor, til forskjell fra tidligere år, kunne se seg selv på skjermen før premierefesten.

Deltakerne kan avsløre at det blir både heftige krangler, sex og trekantdrama i årets sesong. I videoen over får man se at det blir action under dyna allerede første kvelden mellom Sania Smestad og Axel Kleivane.

Førstnevnte innrømmer til Se og Hør at det hele var et resultat av litt for mye alkohol i kroppen.

- Jeg angrer litt på det, for vi klikket ikke. Men det er bare en fyllegreie, og noe som skjer på fester hele tiden. Forskjellen er at dette blir vist på TV, forteller hun, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer