Fam Irvoll og Helene Olafsen:

Overrasket på motevisning

Kjendisene strømmet til for å få med seg begivenheten søndag.

MOTE: Fam Irvoll og Helene Oalfsen viste frem sine design søndag. Olafsen hadde også med seg datteren Lilli på visningen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MOTE: Fam Irvoll og Helene Oalfsen viste frem sine design søndag. Olafsen hadde også med seg datteren Lilli på visningen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få timer etter at Helene Olafsen (32) hadde landet etter sin debut som programleder for TV 2-programmet «Skal vi danse: all stars» var det klart for motevisning for klesmerket Daae som hun har sammen med designer Fam Irvoll (42).

Mange hadde tatt turen til Barcode Street Food i Bjørvika for å være vitne til motevisningen. Irvoll viste også frem sin egen kolleksjon.

Avslutningsvis tok som vanlig designerne en runde i lokalet, og Olafsen hadde med seg en liten overraskelse.

APLAUS: Fam Irvoll og Helene Olafsen fikk stående aplaus etter motevisningen søndag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
APLAUS: Fam Irvoll og Helene Olafsen fikk stående aplaus etter motevisningen søndag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Hun hadde nemlig datteren Lilli (5 md.) festet i en bæresele på magen mens hun mottok applaus fra publikum. Sammen med forloveden og «Skal vi danse»-profil Jørgen Nilsen har Olafsen også sønnen Louie (2).

Helene Olafsen hadde her blitt mamma for første gang. Vis mer

- Droppet mennene

Se og Hør var på plass i Bjørvika søndag kveld for å ta en prat med designerne og de oppmøtte.

- Det har vært stressende og koselig, sa Irvoll etter visningen.

Det var i fjor at duoen begynte å jobbe med kolleksjonen bestående av badedrakter, en bade-poncho og en bøttehatt. Selve ideen kom imidlertid for flere år siden.

- Vi begynte for mange år siden egentlig, også var det masse menn, sa Olafsen og Irvoll utdypet:

PÅ DATE: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er på plass på Aschehougs hagefest - hvor hun kan røpe at hun ikke kom dit alene. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var menn inni bildet også droppet vi mennene, og tenkte vi gjør det selv.

Duoen fant ut at det var lettere å ta saken i egne hender, og i sommer har de testet ut sin aller første kolleksjon sammen.

- Det er en for god idé til å ikke fullføre. Så bare satte vi oss ned og bestemte vi oss for å gjøre det, fortalte Olafsen, og duoen bekreftet samtidig at de fremdeles jobber med klesmerket.

MODELL: Blant modellene for Fam Irvoll sin egen kolleksjon var programleder Gisle A. Gjevestad Agledahl. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MODELL: Blant modellene for Fam Irvoll sin egen kolleksjon var programleder Gisle A. Gjevestad Agledahl. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Første gang

Flere kjendiser hadde tatt turen for å få med seg begivenheten og Se og Hør tok en prat med noen av de oppmøtte før motevisningen.

Skuespiller Line Verndal (50) møtte opp på visning sammen med datteren Helle Verndal Reiten (16). Skuespilleren kjenner Irvoll fra da begge deltok i «Skal vi danse» tilbake i 2017.

- Det er første gang jeg er på moteshow. Jeg gleder meg til å se klærne. Vi så litt på de tidligere kolleksjonene, og det var veldig morsomt og lekent, sa Reiten og moren la til at hun gleder seg til visningen.

Skuespiller Thorbjørn Harr (48) tok med seg kona Tai Grung på visning.

KLARE: Thorbjørn Harr og kona Tai Grung var mer en klare for visning. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KLARE: Thorbjørn Harr og kona Tai Grung var mer en klare for visning. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg kjenner henne (Fam Irvoll, red.anm.) og skammer meg over at jeg aldri har vært på visning før. Men nå skal vi, sa Harr.

Skuespiller og programleder Silje Torp (47) er en gammel venninne av Irvoll og sammen med datteren og hennes venninne var det klare for show.

VENNER: Silje Torp tok turen for å støtte venninnen Fam Irvoll. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
VENNER: Silje Torp tok turen for å støtte venninnen Fam Irvoll. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Hun er superflink. Det blir veldig gøy, sa Torp før visningen.

LES OGSÅ: Het romanse med kjendissønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer