Kim Kardashian og Kanye West:

Overrasket på Kanye-fest

Kim Kardashian fortsetter å støtte eksmannen.

OVERRASKET: Kim og Khloé Kardashian dukket opp for å støtte Kanye West, sammen med datteren North West. Foto: LYNX / Backgrid USA / NTB
OVERRASKET: Kim og Khloé Kardashian dukket opp for å støtte Kanye West, sammen med datteren North West. Foto: LYNX / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Det er mer og mer som tyder på at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (44) har beholdt et godt vennskap etter sjokkskilsmissen i februar.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og rakk i årene etter å bli en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Fem måneder er gått, men de blir nå stadig observert sammen. Ifølge Us Weekly ble nemlig paret forrige uke gjenforent i San Fransisco. Der skal de ha tatt med seg alle de fire barna på museum.

Nå har også 40-åringen dukket opp på et av eksmannen musikkarrangementer.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Matchet

I disse dager er nemlig Kanye West godt i gang med å slippe sitt nyeste album «Donda», som er oppkalt etter hans avdøde mor.

I den forbindelse overrasket også ekskona, da hun dukket opp i Mercedes Benz Stadium i Atlanta for å feire rapperen, skriver People.

Med seg hadde hun alle fire av parets barn, samt søsteren Khloé Kardashaian (37) og bestevennen Jonathan Cheban (47), nå også kjent som «Foodgod».

Men ikke nok med det.

I kjent stil hadde realitystjernen matchet kveldens antrekk med rapperen, der begge hadde valgt å kle seg i rødt. Over hodet hadde Kanye West det som tilsynelatende er en strømpebukse. Den valgte imidlertid Kim å droppe.

DONDA: Kanye West slipper denne uken et nytt album, til ære for moren Donda West. Foto: Paras Griffin / AFP / NTB
DONDA: Kanye West slipper denne uken et nytt album, til ære for moren Donda West. Foto: Paras Griffin / AFP / NTB Vis mer

Rapperens nye album er dedisert til moren Donda West, men inneholder også tydelige referanser til bruddet. Blant annet synger han om å miste familien sin.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

- Kom som en familie

Som nevnt har eksparet begynt å bli observert mer sammen den siste tiden, fem måneder etter at nyheten om bruddet ble kjent.

Da de sammen dukket opp på et museum i San Fransisco forrige uke, var det flere som jublet over gjenforeningen.

- De kom inn som en normal familie, som bare ville ha det gøy. De hadde lite sikkerhetsvakter med seg, og hadde ingen barnepiker, forteller en kilde til Us Weekly, som forteller at familien var på Asian Art Museum lørdag.

Kilden forteller også at noen fra rapperens team ba museumet om en «diskret, privat mulighet til å komme inn før det åpnet for publikum», og la til at de ansatte ble overrasket over at hele familien kom - ikke bare West.

LES OGSÅ: Det «hemmelige» bryllupsdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer