«Skal vi danse»:

Overrasket over «Skal vi danse»-kollegenes avsløring

Oppstår uenighet etter selfie-spørsmål.

I KULISSENE: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter ukevis med intens dansetrening, er det i kveld duket for en uhyre spennende semifinale i «Skal vi danse».

Aldri før har nivået vært høyere, ifølge ekspertene.

VIL TIL FINALEN: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer kjemper om finalebillett i kveldens episode av «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix
VIL TIL FINALEN: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer kjemper om finalebillett i kveldens episode av «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix Vis mer

For tidligere snowboardkjører Helene Olafsen (27), realitystjerne Grunde Myhrer (21) og skuespiller Cengiz Al (20), er det mye som står på spill, da kun to av dem vil stå igjen med finalebilletter.

Ikke enige

Fredag møtte Se og Hør trioen i dansesalen på Bislett i Oslo. Der avslørte TV-profilene blant annet hvem som tar flest selfies i løpet av en dag, hvem som har hatt det frekkeste antrekket på parketten, og hvem de tror vinner «Skal vi danse».

Noe uenighet ble det imidlertid - blant annet om hvem som tar flest bilder av seg selv i løpet av en dag. Der var nemlig Helene og Cengiz raskt ute med å peke på Grunde, noe som overrasket sistnevnte.

- Jeg?! Jeg tar jo ikke selfies i det hele tatt, påstår Myhrer.

  • Se videoen øverst i saken.

- Veldig bittert

Den nyforelskede «Paradise Hotel»-profilen Grunde Myhrer (21) har danset med partneren Ewa Trela i hele høst. Overfor Se og Hør, erkjenner 21-åringen at det ville vært vondt å måtte forlate konkurransen så tett opp mot finalen.

- KJEMPESTOLT: Grunde Myhrer og dansepartner Ewa Trela er fornøyd med innsatsen på parketten i høst, men legger ikke skjul på at de ønsker å nå helt til topps. Foto: TV 2
- KJEMPESTOLT: Grunde Myhrer og dansepartner Ewa Trela er fornøyd med innsatsen på parketten i høst, men legger ikke skjul på at de ønsker å nå helt til topps. Foto: TV 2 Vis mer

- Hvis jeg ryker, vil jeg nok ta det ganske fint. Jeg er kjempestolt av meg selv, og av partneren min for at vi har kommet så langt. Samtidig er det jo veldig bittert, dersom man må takke for seg rett før selve finalen. Det er som å tape på målstreken, sier han.

For å unngå å havne på bånn i kveld, har Grunde trent beinhardt gjennom hele uken. 21-åringen legger likevel ikke skjul på at han har to svært sterke konkurrenter i Helene og Cengiz.

- Jeg vil ikke si at jeg frykter noen, men selvfølgelig, det er hard konkurranse. Man må prestere, også på denne sendingen for å klare å komme videre. Alle er jo gode dansere, men det trigger meg at man virkelig må prestere.

- Vært tøft

Det er ingen tvil om at sesongen har bydd på både opp- og nedturer. For Grundes del, kunne han gjerne vært foruten småskadene han har pådratt seg underveis

- Det har vært litt tøft. Jeg har hatt veldig mye vondt i alt fra føtter til knær, og i sener. Så jeg har danset med mye smerter, men heldigvis fått svært god hjelp fra apparatet rundt programmet.

LEKEN: Grunde Myhrer, kjent fra «Skal vi danse» og «Paradise Hotel», har funnet en måte å kombinere de to realityseriene på. Det skjer med låta «Starboy». Video: TV 3, Viaplay / Ruben Pedersen, Aller Media Vis mer

- Den største nedturen opplevde jeg nok i program tre, da jeg fikk slakt av dommerne. Jeg følte at jeg danset kjempebra, men fikk kjempedårlig kritikk. Da var det tøft å gå på parketten uken etter. Samtidig leverte jeg varene uken etter, noe som var kjempegøy. Så det veide veldig opp.

Uansett hvordan kveldens semifinale skulle utspille seg, er ikke Grunde i tvil om at opplevelsen i sin helhet har vært fantastisk.

- Hele programmet har vært én stor opptur for meg. Man sitter igjen med mye mestringsfølelse. Jeg har kost meg hver eneste lørdag, sier han.

LES OGSÅ: - Folk sier jeg ligner på Channing Tatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer