KJENT FOR SITT SMIL: Men det har ikke alltid vært like lett for skistjernen, som møtte veggen i begynnelsen av fjorårssesongen. Foto: SCANPIX
KJENT FOR SITT SMIL: Men det har ikke alltid vært like lett for skistjernen, som møtte veggen i begynnelsen av fjorårssesongen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Overrasket over at folk søkte på meg

Og selv utenom sesongen får Therese Johaug mange brev.

SEHER.NO: Langrennsjenta Therese Johaug ble utrolig populær under OL i Vancouver tidligere i år. Ifølge søkemotoren Kvasir var 22-åringen den mest søkte norske utøveren under mesterskapet.

Hele 43 prosent av søkene var på Therese Johaug. Marit Bjørgen var nest mest populær med sine 22 prosent. Akkurat det overrasket skistjernen.

- Jeg ble veldig overrasket selv over at folk søkte på meg. Jeg var vel kanskje den ukjente, alle følger med på OL og folk er kanskje nysgjerrige på nye utøvere, sier Johaug til Aftenposten.

Idrettsutøveren forteller til avisen at hun den dag i dag får mange brev. Populariteten er absolutt tilstede, selv om sesongen ikke helt er i gang ennå.

Men det har ikke alltid vært like lett for stafettvinneren under Vancouver-OL. Fjorårssesongen startet som et mareritt, og Johaug møtte veggen.

- Jeg tenkte: «Hvordan i all verden skal jeg klare dette?». Jeg var langt nede, det var mange tårer og frustrasjon. Da jeg brøt Touren, dro jeg ikke hjem til Norge, fordi det var for kaldt. Jeg ble i stedet igjen der nede og gikk noen rolige turer, men da jeg så på de andre hadde jeg ikke lyst til å gå skirenn, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Klar om drømmeprinsen dukker opp