Overrasket med vits om Jacobsens kone

Zahid Ali tok hopperne på senga under pressetreffet. Hør vitsen her!

SEOGHØR.NO: Komiker Zahid Ali (38) er ikke redd for å tråkke noen på tærne.

Torsdag formiddag var leid inn som konferansier på skihopplandslagets pressetreff. Ikledd hoppdress og hopphjelm, benyttet komikeren selvsagt anledningen til å servere flere frekkiser fra scenen.

Gift med tremenningen

Skihopper Anders Jacobsen (28) var den som fikk gjennomgå mest.

- Jeg vet at Anders Jacobsen er gift med tremenningen sin. Derfor er han populær i innvandrermiljøet. sa Ali, foran et fullsatt pressekorps og representanter fra skihoppernes sponsorer.

Mistet førerkortet

Videre spøkte han med at Anders tidligere i år mistet førerkortet for å ha kjørt for fort og fordi han hadde for mange prikker på førerkortet fra før.

- Den letteste måten å komme seg hit på er med t-bane. Så jeg tok jo den hit, sammen med annen som tar mye trikk, buss og bane for tiden. Anders Jacobsen!

- Det må jeg tåle

Anders Jacobsen tok det hele med et stort smil.

- Spøkene hans om meg var vel fortjent. Alt han sa er jo sant. Det må jeg tåle. Jeg syns Zahid var veldig flink, selv om såvidt visste hvem vi var, sier Anders med et smil til Se og Hør.

Han var forberedt på å få mye oppmerksomhet da nyheten om at han hadde mistet førerkortet ble offentliggjort tidligere denne høsten.

- Det måtte jo bare bli sånn. Det er jo selvfølgelig litt kjedelig. men jeg var forberedt på at media ville skrive om det, sier Anders.

Han innrømmer at et liv uten bil ikke passer ham så veldig bra.

-Å ikke ha førerkort gjør hverdagen ganske mye vanskeligere. Nå bruker jeg el-sykkel når jeg skal ta meg rundt i nærområdet, men skal jeg lenger må jeg ta kollektivt - og det er ikke så gøy. Å ha med seg hoppski på Hønefoss-bussen, er jo en smule tungvint, forteller Anders.

Positivt overrasket

Zahid Ali har lite kjennskap til hoppsporten, og ble veldig positivt overrasket over hoppernes selvironi og avslappethet.

- Anders tåler å bli kødda litt med. Jeg har snakket med alle hopperne og de er veldig kule.  De virker mer tullete og uhøytidlige enn langrennsutøverne, for eksempel. Men de har jeg bare sett på tv, så jeg vet jo ikke, sier Zahid.

LES OGSÅ: Jacobsen ble pappa igjen