BODDE PÅ SLOTT: Fra festen i Versailles til bryllupet på slottet i Firenze gikk Kim og Kanyes bryllupsreise til Oliver Castle i den irske byen Limerick.  Foto: Stella Pictures
BODDE PÅ SLOTT: Fra festen i Versailles til bryllupet på slottet i Firenze gikk Kim og Kanyes bryllupsreise til Oliver Castle i den irske byen Limerick. Foto: Stella Pictures Vis mer

Overrasket med uvanlig bryllupsreise

Kim Kardashian og Kanye West tilbrakte de første dagene som mann og kone i landlige omgivelser.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter en flere dager lang bryllupsfeiring i luksuriøs stil både i Paris og i Firenze overrasket Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) med sitt valg av bryllupsreise.

Paret tilbrakte sine første dager som rette ektefolk i Irland der de har kost seg på pub og sett på dyrelivet mens de syklet i skogen.

Mange trodde nok at Kim og Kanye som er vant til overdådig luksus ville valgt et mer eksotiske reisemål, men paret overrasket alle med det som fremstår som en avslappende og relativt beskjeden tur.

- En guide viste dem fuglene. I tillegg så vi rever, harer, sommerfugler og noen rådyr. De var veldig interessert i å få med seg det vi kunne vise dem og ble helt satt ut av naturen og områdets skjønnhet, sier Fermal Somers som ledet sykkelturen til Radaronline.

Falt i sølen

Han kunne også fortelle at det ble litt knall og fall for det berømte paret som vanligvis blir kjørt rundt i limousiner eller Kanyes sorte Porsche.

- De falt begge to da de syklet fort rundt en sving så de havnet i gjørmen og ble våte, men de bare lo, forteller Somers.

OVERDÅDIG: Da Kim og Kanye ga hverandre sine løfter var det foran en gigantisk blomstervegg på et slott i Firenze. Realitystjernen var iført en Givenchy-kjole til 12 millioner kroner under seremonien.  Foto: Kim Kardashian/Kris Jenner/Instagram
OVERDÅDIG: Da Kim og Kanye ga hverandre sine løfter var det foran en gigantisk blomstervegg på et slott i Firenze. Realitystjernen var iført en Givenchy-kjole til 12 millioner kroner under seremonien. Foto: Kim Kardashian/Kris Jenner/Instagram Vis mer

De jaktet også på firkløvere og tok med seg noen av plantene fra Irland som de skulle plante i sin nye millionvilla i Beverly Hills.

Tok ektemannens navn

Selvsagt bodde de standsmessig under oppholdet og tilbrakte dagene på det gamle slottet Oliver Castle nær byen Limerick. De nygifte ankom Irland med privatfly dagen etter bryllupet i Firenze og nøt late dager i naturskjønne omgivelser før de torsdag dro videre til Praha.

Mens deler av bryllupet ble filmet til Kims realityshow «Keeping up with the Kardashians» skal ikke kameraene vært på slep under bryllupsreisen. Heller ikke datteren North West er med på hvetebrødsdagene og dro sammen med bestemor Kris Jenner hjem til Los Angeles etter bryllupet.

Kim ser ut til å trives med sin nye tilværelse som Kanye Wests kone og endret tidligere denne uken sin profil til Kim Kardashian West på Twitter og Instagram.

MED MORMOR: 15. juni fyller lille North West ett år. Hun ble med Kims mor Kris tilbake til Los Angeles da foreldrene dro på bryllupsreise.  Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
MED MORMOR: 15. juni fyller lille North West ett år. Hun ble med Kims mor Kris tilbake til Los Angeles da foreldrene dro på bryllupsreise. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Brudekjolen kostet 12 millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer