Overrasket med uvanlig bryllupsreise

Kim Kardashian og Kanye West tilbrakte de første dagene som mann og kone i landlige omgivelser.

BODDE PÅ SLOTT: Fra festen i Versailles til bryllupet på slottet i Firenze gikk Kim og Kanyes bryllupsreise til Oliver Castle i den irske byen Limerick.  Foto: Stella Pictures
BODDE PÅ SLOTT: Fra festen i Versailles til bryllupet på slottet i Firenze gikk Kim og Kanyes bryllupsreise til Oliver Castle i den irske byen Limerick. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter en flere dager lang bryllupsfeiring i luksuriøs stil både i Paris og i Firenze overrasket Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) med sitt valg av bryllupsreise.

Paret tilbrakte sine første dager som rette ektefolk i Irland der de har kost seg på pub og sett på dyrelivet mens de syklet i skogen.

Mange trodde nok at Kim og Kanye som er vant til overdådig luksus ville valgt et mer eksotiske reisemål, men paret overrasket alle med det som fremstår som en avslappende og relativt beskjeden tur.

- En guide viste dem fuglene. I tillegg så vi rever, harer, sommerfugler og noen rådyr. De var veldig interessert i å få med seg det vi kunne vise dem og ble helt satt ut av naturen og områdets skjønnhet, sier Fermal Somers som ledet sykkelturen til Radaronline.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer