Irina Shayk:

Overrasket med undertøysbilde etter fødselen

- Vi er veldig imponerte over magemusklene hennes. Stå på mamma!

VAKKER: Her poserer Irina Shayk for fotografene i Cannes bare én måned etter at hun ble mor for første gang. Nå har hun også delt bilder der hun viser frem sommerkroppen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Her poserer Irina Shayk for fotografene i Cannes bare én måned etter at hun ble mor for første gang. Nå har hun også delt bilder der hun viser frem sommerkroppen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Mange lurte på om Irina Shayks (31) karriere var over, da hun annonserte at hun venter barn med skuespiller-kjæresten Bradley Cooper (42).

Men 31-åringen har ingenting å bekymre seg for. I april ble hun og Bradley foreldre for første gang, og Irina, som blant annet er kjent som undertøysmodell for Victoria’s Secret, ser allerede ut som hun gjorde før fødselen.

Nylig delte hun et sexy bilde med fansen på Instagram. Den nybakte moren tok en selfie i speilet, iført hvitt undertøy. Det er umulig å se noen forandring på Irinas flotte figur, og bildet viser blant annet hennes helt flate mage.

Summer with @intimissimiofficial 💚

Et innlegg delt av irinashayk (@irinashayk)

- Vi er veldig imponerte over magemusklene hennes. Stå på mamma, skriver nettsiden Perez Hilton.

Også magasinet People har bitt seg merke i bildet.

- Hun er tilbake på catwalken med én gang, skriver de.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Bradley og Irina har vært sammen siden våren 2015, men viser seg sjeldent offentlig sammen.
FORELSKET: Bradley og Irina har vært sammen siden våren 2015, men viser seg sjeldent offentlig sammen. Vis mer

Ga datteren uvanlig navn

Bradley og Irina holder privatlivet tett til brystet, men nylig ble det kjent at datteren har fått navnet Lea De Seine.

Irinas fans er ikke overrasket over modellens superform. Bare en måned etter fødselen delte hun nemlig et bikinibilde der hun soler seg og viser frem sin sexy figur.

Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation

Et innlegg delt av irinashayk (@irinashayk)

Dumpet fotball-kjæresten

I november i fjor begynte ryktene å svirre om at Irina var gravid, men det stoppet henne ikke fra å vise frem kroppen på catwalken. Kort tid senere bekreftet paret at de skulle bli foreldre.

Verken Irina eller Bradley hadde barn fra før.

Duoen ble først koblet til hverandre våren 2015, ikke lenge etter at de begge hadde gått ut av hvert sitt profilerte forhold.

Supermodellen var tidligere sammen med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (32), mens «The Hangover»-stjernen var i et forhold med den unge modellen og skuespilleren Suki Waterhouse (25).

Selv om Irina og Bradley har vist følelser offentlig flere ganger, har de ikke snakket mye om forholdet sitt. Pressen har likevel skrevet svært mye om romansen deres.

LES OGSÅ: Skjulte baby-hemmelighet i undertøyet