Sarah Jessica Parker:

Overrasket med tvillingdøtrene

Se, så store de har blitt!

STOLT MOR: Sarah Jessica Parker strålte sammen med døtrene Marion og Tabitha på filmpremiere. Foto: Gregory Pace/Shutterstock
STOLT MOR: Sarah Jessica Parker strålte sammen med døtrene Marion og Tabitha på filmpremiere. Foto: Gregory Pace/Shutterstock Vis mer
Publisert

Carrie Bradshaw er kjent for å sjonglere menn og drinker i den populære TV-serien «Sex og singelliv». Privat lever derimot Sarah Jessica Parker (57) et mye mer tilbaketrukket liv.

Siden 1997 har Hollywood-stjernen vært gift med skuespillerkollega Matthew Broderick (60) og sammen har de tre barn; sønnen James (19), samt tvillingdøtrene Tabitha og Marion (13).

Duoen har vært kjent for å verne godt om privatlivet og har holdt barna unna rampelyset. Parker har imidlertid delt et par innlegg på Instagram av ungene tidligere, men da uten å vise ansiktet deres.

Mange sperret derfor opp øynene da Parker og Broderick tok med seg eldstesønnen på «And Just Like That …»-premieren i New York like før jul i fjor. Til fans og pressens store glede, stilte trioen også opp på bilder sammen.

I FJOR: Sarah Jessica Parker med ektemannen Matthew Broderick og sønnen James på hver sin side av seg. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
I FJOR: Sarah Jessica Parker med ektemannen Matthew Broderick og sønnen James på hver sin side av seg. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Ulike interesser

Ni måneder senere overrasket ekteparet nok en gang. Under New York-premieren av Parkers nyeste film, «Hocus Pocus 2», kom de nemlig sammen med tvillingdøtrene.

SØNNEN BLE HJEMME: F.v: Matthew Broderick, Marion, Sarah Jessica Parker og Tabitha. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
SØNNEN BLE HJEMME: F.v: Matthew Broderick, Marion, Sarah Jessica Parker og Tabitha. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer

De to søte tenåringsjentene stilte smilende side om side ved sine berømte foreldre og poserte velvillige i blitzregnet.

Parker har tidligere avslørt at tvillingene har ulike interesser.

- De er veldig opptatt av hverandre, men de gir også beskjed om at de trenger tid borte fra hverandre. Tabitha kan leke for seg selv i timesvis. De går på forskjellige skoler. Det er var Tabithas ide, fortalte hun til People i 2018.

SAMLET: Her er hele familien avbildet i 2017 på premieren av «Charlie and the Chocolate Factory» i New York. Foto: Greg Allen/Invision/AP/NTB
SAMLET: Her er hele familien avbildet i 2017 på premieren av «Charlie and the Chocolate Factory» i New York. Foto: Greg Allen/Invision/AP/NTB Vis mer

Første gang skuespillerparet viste frem alle tre barna offentlig var under premieren av Broadway-musikalen «Charlie and the Chocolate Factory» for fem år siden.

Ble mor som 44-åring

I vår feiret Parker og Broderick 25-årsjubileum som ektepar. Duoen giftet seg 19. mai 1997 på Manhattan i New York, og fem år senere ble de foreldre til James Wilkie.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

Sommeren 2009, da Sarah Jessica var 44 år gammel, ble hun også mamma til tvillingene Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge. Denne gangen via surrogati.

Hun har tidligere snakket ut om fordelene ved det å bli mor i godt voksen alder.

- Tålmodighet og perspektiv. Jeg tror kanskje ikke jeg hadde taklet tre barn som skrek «mamma» i ett og samme rom så bra da jeg var i 20-årene. Det finnes unge mødre som det virker å falle naturlig for å være utrolig tålmodige, og som håndterer barna helt fantastisk, men jeg tror ikke jeg hadde vært like tålmodig den gang som jeg ønsker å være nå, har hun fortalt til Goodtoknow.co.uk.

LES OGSÅ: - Fikk napp til slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer