Britney Spears:

Overrasket med toppløsbilde

Lar seg ikke stoppe av vergemålet.

DELER BILDE: Britney Spears er en av verdens mest omtalte mennesker. Da hun fredag delte et toppløsbilde, fikk hun ikke mindre oppmerksomhet. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / NTB
DELER BILDE: Britney Spears er en av verdens mest omtalte mennesker. Da hun fredag delte et toppløsbilde, fikk hun ikke mindre oppmerksomhet. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Britney Spears (39) fremdeles er en av verdens aller største stjerner, til tross for at hun det siste året kanskje har fått mer oppmerksomhet for bevegelsen #FreeBritney enn musikken sin.

Det har også ført til at hun i dag har hele 32,3 millioner følgere på Instagram, der hun stadig blir fulgt med lupe.

Hvert dansesteg hun tar, hvert blikk og alle ord som blir skrevet på sosiale medier, har de siste årene som regel blitt blåst ut av proporsjoner - spesielt hvis det skiller seg fra det fansen normalt er vant til å se.

For mens store deler av verden følger nøye med på hva som skjer med popstjernen i retten om dagen, er det kanskje enda fler som følger med på hva som skjer på sosiale medier. Nå er det flere som jubler i ekstase av 39-åringens nyeste innlegg, ifølge PageSix.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Fikk fansen til å måpe

På kontoen sin deler hun flittig av mimring, dansevideoer og et innblikk i livet, til stor glede for fansen. Nå viser hun også en litt annen side av seg selv.

Fredag kveld amerikansk tid dukket nemlig 39-åringen opp på Instagram iført kun ett plagg - en denimshorts.

Toppløsbildet har fått fansen til å måpe, og flere har tatt til kommentarfeltet for å uttrykke sin begeistring, deriblant realitystjerne Paris Hilton.

«That's hot», skriver Hilton, med en tydelig referanse til sitt eget «slagord».

«Oops, hun gjorde det igjen», skriver en fan, og refererer til Britneys hitlåt «Oops!... I did it again».

«Free the Britties», skriver en annen, med tydelig referanse til FreeBritney-bevegelsen.

I skrivende stund har innlegget over 2,3 millioner likerklikk, og over 74 000 kommentarer.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Hudflettet familiemedlemmer

39-åringen har vært svært aktiv på sosiale medier de siste ukene, spesielt etter at hun brøt tausheten om vergemålet hun er underlagt i retten tidligere denne måneden.

På Instagram valgte hun også å hudflette enkelte familiemedlemmer, som hun tilsynelatende mener ikke støtter henne nok. Også faren James Spears, som har vært en av popstjernens verge de siste 13 årene fikk gjennomgå.

«For dere som vil kritisere dansevideoene mine. Jeg kommer ikke til å opptre på noen scener med det første, med faren min som styrer hva jeg har på meg, sier, gjør eller tenker. Jeg har gjort det de siste 13 årene», skrev hun i et innlegg, og la til:

«Jeg liker ikke at søsteren min dukket opp på en prisutdeling og sang til remixer av MINE SANGER».

Tidligere denne uken ble det kjent at 39-åringen hadde ansatt advokat Mathew Rosengart. Han skal nå kjempe en hard kamp for å frigjøre stjernen.

- Firmaet mitt og jeg beveger oss aggressivt og raskt for å snde inn en begjæring om å fjerne Jamie Spears, med mindre han fratrer selv først, uttalte han utenfor Stanley Mosk-retten i Los Angeles på mandag.

LES OGSÅ: Skeptiske fans: - Hva gir de deg?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer