Jakob Ingebrigtsen:

Overrasket med tatovering

18-åringen skaffet seg tatovering og øreringer før årets sesong.

OVERRASKET: Jakob Ingebrigtsen overrasket pressen da han sesongdebuterte i Stockholm denne uka. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Jakob Ingebrigtsen overrasket pressen da han sesongdebuterte i Stockholm denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fridrettsutøveren Jakob Ingebrigtsen har i løpet av kort tid rukket å bli et hett navn i idrettsverdenen, og har i løpet av sine 18 år rukket å hanke inn en rekke medaljer med det norske flagget på brystet.

Da 18-åringen fra Sandnes nylig møtte pressen i Stockholm i forbindelse med hans internasjonale sesongstart, var det med splitter ny tatovering på armen og bling i ørene.

I idrettsstjernas venstre øre kunne man nemlig se to øreringer, og på den venstre overarmen har Sandnes-gutten tatovert det engelske ordet "fast". Selv kunne Ingebrigtsen fortelle at det nye utseendet betyr at han er blitt mer voksen.

- Det betyr at jeg er blitt voksen og at jeg er her for å bli, sier Ingebrigtsen til NRK.

FAST: Dette er idrettsstjernens nye tatovering. Foto: NTB Scanpix
FAST: Dette er idrettsstjernens nye tatovering. Foto: NTB Scanpix Vis mer

18-åringen var ordknapp om hva tatoveringen står for, men han antyder overfor NRK at det kan ha med fart å gjøre.

- Kanskje det fører til at jeg springer raskere? Mer vekt, er mer fart, spøker han.

Flyttet sammen

Også på andre områder kan det se ut til at idrettsstjerna har blitt voksen. Under årets idrettsgalla i starten av januar kunne Ingebrigtsen og kjæresten Elisabeth Asserson fortelle overfor Se og Hør at de hadde tatt forholdet et steg videre.

Overfor pressen kunne Ingebrigtsen og kjæresten nemlig avsløre at de hadde blitt samboere.

- Vi er samboere nå, sa Jakob og la til at han nå får tilbringe mer tid sammen med kjæresten.

HELOMVENDING: Gjert Ingebrigtsen har tidligere ment at løpersønnenes kjærester har stjålet fokus fra det de egentlig bør konsentrere seg om. Nå ser han annerledes på saken. Video: NRK Vis mer

- Nå som vi har flyttet sammen får vi mer tid til hverandre, det har hjulpet på. Nå får vi i hvert fall natten sammen og det er de små tingene som er viktige, noe vi ikke hadde like mye av før, fortsatte han.

Under gallaen vant han prisen for «årets gjennombrudd». Etterpå holdt han en takketale hvor han nevnte kjæresten Elisabeth.

- Tusen takk for den rollen du spiller i mitt liv, sa Jakob blant annet i sin takketale med referanse til kjæresten fra scenen.

Kjent familie

Det er mye som har skjedd i Ingebrigtsen-klanen det siste året. Jakobs bror Filip giftet seg i september i fjor med sin Astrid. I april samme år ble eldstebroren Henrik smidd i hymens lenker sammen med sin Liva Eie Børkja, og i desember i fjor ble de også foreldre til sitt andre barn.

FAR OG SØNN: Både Jakob og Gjert stakk av med pris under Idrettsgallaen. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Både Jakob og Gjert stakk av med pris under Idrettsgallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under idrettsgallaen i starten av januar var imidlertid 18 år gamle Jakob og kjæresten raske med å avsløre at bryllup ikke står på planen for dem.

- Det blir ikke noe neste steg i nærmeste fremtid for oss, men vi vil helt klart stifte egen familie etterhvert, sa Jakob til Dagbladet den gang.

I fjor fikk det norske folk følge familien Ingebrigtsen tett i serien «Team Ingebrigtsen» på NRK. Der fikk publikum ta del i deres hverdag både privat og som toppidrettsutøvere. Under idrettsgallaen var faren og treneren Gjert (53) nominert i kategorien «årets trener».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer