Sarah Jessica Parker:

Overrasket med sønnen på rød løper

Den vanligvis så private stjernen tok med sin førstefødte på premiere.

TV-PAR: Sarah Jessica Parker og sønnen strålte side om side under premieren av «And Just Like That …» . Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / NTB
TV-PAR: Sarah Jessica Parker og sønnen strålte side om side under premieren av «And Just Like That …» . Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom gladnyheten som «Sex og singelliv»-fansen har ventet på i det som later til å være en evighet - nemlig at TV-suksessen kommer med en oppfølger.

HBO Max-serien har fått navnet «And Just Like That …» og følger Carrie, Miranda og Charlotte i deres vennskap og kompliserte virkelighet fra 30-årene til en enda mer komplisert hverdag i 50-årene.

Sarah Jessica Parker (56), Kristin Davis (56) og Cynthia Nixon (55) er alle å se i de ti nye episodene, mens Kim Cattrall (65) glimrer med sitt fravær.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

Stilsikker familie

Under «And Just Like That …»-premieren i New York denne uken var det mange kjente fjes å skimte i blitsregnet.

Hovedpersonen selv hadde følge av skuespillermannen Matthew Broderick (56), samt en annen ung herremann, nemlig eldstesønnen deres James (19).

VISTE SIN STØTTE: Sarah Jessica Parker med ektemannen Matthew Broderick og sønnen James Wilkie Broderick på hver sin side. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
VISTE SIN STØTTE: Sarah Jessica Parker med ektemannen Matthew Broderick og sønnen James Wilkie Broderick på hver sin side. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Parker og Broderick er kjent for å verne godt om privatlivet sitt og har holdt barna unna rampelyset. Mange ble nok derfor overrasket over å se 19-åringen på den røde løperen. Duoens tvillingdøtre Tabitha og Marion (12) var derimot ikke å se.

Mens far og sønn matchet i klassiske svarte dresser med svarte slips, stilte moteikonet Parker i en nydelig Oscar de la Renta-kreasjon. Trioen poserte også smilende sammen på en rekke bilder til fotografenes store glede, ifølge Page Six.

MOR OG SØNN: Sarah Jessica Parker virket svært stolt over sønnen. Foto: J Mayer/Shutterstock/NTB
MOR OG SØNN: Sarah Jessica Parker virket svært stolt over sønnen. Foto: J Mayer/Shutterstock/NTB Vis mer

Trebarnsmoren har tidligere delt et par innlegg på Instagram av barna, men da uten å vise ansiktet deres.

I oktober, da James fylte 19 år, gjorde skuespilleren derimot et unntak. Da hyllet hun nemlig eldstesønnen i en lang og åpenhjertig bursdagsmelding.

«I dag. Våkner han ikke opp med oss. Han har sitt eget liv. Borte. Med studiene. Blant nye venner. Han sender detaljer hjem. Det er så mye å fortelle. Nye voksne som skaper varige inntrykk. Som åpner hans fremdeles unge øyne. Nye tanker. Nye bøker. Nye og annerledes morgener, skrev hun, og fortsatte:

«Denne morgenen er "bittersweet". Det å ikke være sammen med ham. Ønsker ham den aller beste bursdagen. Vår skorpion. Vår oktober-baby. Vår JW. Gratulerer. Ballonger. Lys. Håper alle bursdagsønskene dine går i oppfyllelse. Xxx, mamma», skrev hun.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Ble mor som 44-åring

I vår feiret Parker og Broderick 24-årsjubileum som ektepar. Duoen giftet seg 19. mai 1997 på Manhattan i New York, og fem år senere ble de foreldre til James Wilkie.

Sommeren 2009, da Sarah Jessica var 44 år gammel, ble hun også mamma til tvillingene Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge. Denne gangen via surrogatmor.

Hun har tidligere snakket ut om fordelene ved det å bli mor i godt voksen alder.

SJELDENT SYN: Her er Sarah Jessica Parker avbildet med tvillingdøtrene i New York i 2015 da jentene var seks år. Foto: REX/NTB
SJELDENT SYN: Her er Sarah Jessica Parker avbildet med tvillingdøtrene i New York i 2015 da jentene var seks år. Foto: REX/NTB Vis mer

- Tålmodighet og perspektiv. Jeg tror kanskje ikke jeg hadde taklet tre barn som skrek «mamma» i ett og samme rom så bra da jeg var i 20-årene. Det finnes unge mødre som det virker å falle naturlig for å være utrolig tålmodige, og som håndterer barna helt fantastisk, men jeg tror ikke jeg hadde vært like tålmodig den gang som jeg ønsker å være nå, har hun fortalt til Goodtoknow.co.uk.

LES OGSÅ: «Ser ikke ut som deg selv lenger»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer