Christina Aguilera:

Overrasket med sminkeløst cover

Vent, er dette hun jeg tror det er?

NY SIDE: Popstjernen Christina Aguilera (37) har latt de færreste se henne uten sminke - før nå. Foto: NTB Scanpix
NY SIDE: Popstjernen Christina Aguilera (37) har latt de færreste se henne uten sminke - før nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er i den nyeste utgaven av amerikanske PAPER, magasinet som blant annet forsøkte å få Kim Kardashian (37) til å kneble internett i sin tid, at popstjernen Christina Aguilera (37) pryder coveret.

Ved første øyekast er det riktignok noe vanskelig å se at ansiktet, som fyller hele forsida, faktisk tilhører den verdenskjente sangeren.

At vi ikke er vant til å se Aguilera uten sminke, er det herved ingen tvil om.

- Frigjørende

- Jeg har alltid vært en som åpenbart liker å eksperimentere, som beundrer det teatralske, elsker å skape en historie og spille en karakter i en video eller på scenen. Jeg er en artist. Det er den jeg er fra naturens side. Men nå er jeg kommet dit at jeg, selv musikalsk, synes det er frigjørende å ta av masken og sette pris på hvem du er og din egen, rå skjønnhet, forklarer hun i PAPER-intervjuet.

VELKJENT STIL: Christina Aguilera på rød løper i 2015. Foto: NTB Scanpix
VELKJENT STIL: Christina Aguilera på rød løper i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aguilera, som sammenliknet med karrierehøyden på 2000-tallet er noe mindre å se i offentligheten enn tidligere, erkjenner videre at de færreste, fram til nå, har sett henne «fullstendig naturlig».

Helt siden hun slo gjennom med den velkjente låta «Genie in a Bottle» i 1999, som 19-åring, har Aguilera vært kjent for sine mange varianter av kraftig sminke og mangfoldige hårfrisyrer.

- Jeg elsker fortsatt et pent sminket ansikt, understreker 37-åringen, før hun påpeker at hun har vært gjennom en modningsprosess for å tørre og «ta av seg masken» og vise et mer minimalistisk uttrykk.

Får skryt

PAPER-bildene, som er tatt av den Los Angeles-baserte fotografen Zoey Grossman, har fått mye oppmerksomhet i verdensveven det siste døgnet.

Blant reaksjonene bemerker kvinnemagasinet Glamours journalist følgende:

- Vent, er dette hun jeg tror det er? Nei, det kan det ikke være. Har Christina fregner?!? Hun er kjempepen. Dette trodde jeg aldri jeg skulle se.

Vogue Australia erstatter uttrykket «makeover» med «makeunder» for å beskrive de ferske bildene.

- Christina viser fram en helt ny side, og er nærmest ikke til å kjenne igjen, skriver magasinet.

Aguilera har selv delt et av PAPER-bildene på sin Twitter-profil mandag, der hun skriver: «Hei, mamma».

Forsvant fra rampelyset

Tobarnsmoren har som nevnt holdt en lavere profil de siste årene, og skapte overskrifter da hun dukket opp på en rød løper tidligere i år, etter å ha holdt seg fullstendig unna offentligheten i flere måneder.

Det var i anledning fremvisningen av designeren Stella McCartneys nye vårkolleksjon at Aguilera fikk et gjensyn med blitslampene, der hun dukket opp sammen med sin forlovede, Matthew Rutler (32).

Paret forlovet seg på Valentine's Day i 2014 og fikk datteren Summer Rain (3 1/2) et halvt år senere. Før Aguilera innledet et forhold med Rutler var hun i seks år gift med Jordan Bratman (40). De har sønnen Max Liron (10) sammen.

Forrige uke skapte popsangeren for øvrig overskrifter igjen, da hun røpet at en gammel ekskjæreste (ikke den ovennevnte) hadde knust hjertet hennes ved å fortelle at han var homofil - og dermed ikke kunne være kjæresten hennes lenger.

- Det var hjerteskjærende å finne ut at han spilte på det andre laget, og ikke på mitt, delte hun i tv-programmet «Untucked», ifølge People.

LES OGSÅ: - Har bestemt at vi vil ha samme etternavn