Kristen Bell og Dax Shepard:

Overrasket med sjeldne bilder av barna

Stjerneparet skjermer vanligvis barna for offentligheten.

SJELDENT: Kristen Bell og Dax Shepard er som regel svært privat rundt barna, men nå deler de sjeldne bilder av døtrene sine. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Shutterstock/NTB
SJELDENT: Kristen Bell og Dax Shepard er som regel svært privat rundt barna, men nå deler de sjeldne bilder av døtrene sine. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell (42) og ektemannen Dax Shepard (47) kan trolig regnes som et av Hollywoods mest stabile par, og har vært sammen i hele 14 år.

I løpet av forholdet har de fått to døtre, Lincoln Bell Shepard (9) og Delta Bell Shepard (7). Ekteparet er dog ikke fremmed for å skjerme barna, og deler nesten aldri bilder av dem.

Nylig tok imidlertid Bell til Instagram og delte en bildeserie av seg selv og ektemannen, samt sjeldne bilder av døtrene deres. Det gjorde hun i forbindelse med en bobilferie med familien.

Sjeldne bilder

På ferien så den lille familien ut til å nyte den siste delen av sommeren ved Snake River i Swan Valley, som ligger i Idaho. Saken har blant annet blitt omtalt av E! News og ABC News.

På bildene sees familien på tur mens de observerte dyreliv i naturen, red på hester, svømte og testet ut rafting. Som vanlig er ansiktene til både Lincoln og Delta dekket for å beskytte deres privatliv.

Bell takket også Jimmy Kimmel (54) og kona Molly McNearney (44) i bildeteksten til innlegget, hvor hun beskrev de for å være de «beste vertene i verden».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer