Kristen Bell og Dax Shepard:

Overrasket med sjeldne bilder av barna

Stjerneparet skjermer vanligvis barna for offentligheten.

SJELDENT: Kristen Bell og Dax Shepard er som regel svært privat rundt barna, men nå deler de sjeldne bilder av døtrene sine. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Shutterstock/NTB
SJELDENT: Kristen Bell og Dax Shepard er som regel svært privat rundt barna, men nå deler de sjeldne bilder av døtrene sine. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell (42) og ektemannen Dax Shepard (47) kan trolig regnes som et av Hollywoods mest stabile par, og har vært sammen i hele 14 år.

I løpet av forholdet har de fått to døtre, Lincoln Bell Shepard (9) og Delta Bell Shepard (7). Ekteparet er dog ikke fremmed for å skjerme barna, og deler nesten aldri bilder av dem.

Nylig tok imidlertid Bell til Instagram og delte en bildeserie av seg selv og ektemannen, samt sjeldne bilder av døtrene deres. Det gjorde hun i forbindelse med en bobilferie med familien.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Sjeldne bilder

På ferien så den lille familien ut til å nyte den siste delen av sommeren ved Snake River i Swan Valley, som ligger i Idaho. Saken har blant annet blitt omtalt av E! News og ABC News.

På bildene sees familien på tur mens de observerte dyreliv i naturen, red på hester, svømte og testet ut rafting. Som vanlig er ansiktene til både Lincoln og Delta dekket for å beskytte deres privatliv.

Bell takket også Jimmy Kimmel (54) og kona Molly McNearney (44) i bildeteksten til innlegget, hvor hun beskrev de for å være de «beste vertene i verden».

Også Shepard har delt bilder fra familiens ferie med bobilen, som de har valgt å kalle for «Big Brown». Der la han ut en bildeserie hvor de tilbrakte tid ved elven, inkludert et av ham og Bell som delte et romantisk kyss.

«Fuktighet. Solnedganger. Duftende. Snille verter. #BigBrown i en eng, komplett med et 50 amp uttak. Pontoon-jungelcruise. Kjære sommer, vær så snill å aldri ta slutt», skrev han i bildeteksten.

BARN«Sommerhytta»-paret Lina og Eldan planlegger å få barn i nærmeste fremtid. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Føler meg tryggere

Som nevnt bruker ekteparet svært sjeldent å legge ut bilder av døtrene sine i sosiale medier, men når de først gjør det, dekker de til ansiktene for å beskytte privatlivet deres.

Tilbake i 2013 stod nemlig Bell og Shepard i spissen for den vellykkede «No Kids Policy», som etter hvert ble en del av loven i California som begrenset paparazzienes mulighet til å fotografere barn til kjendiser. Det skrev BuzzFeed den gang.

DADDY: «Mina og meg» har vært en suksess på TV 2, men flere har i diverse kommentarfelt påpekt sin undring over at Alexander Read kalles «daddy» av datteren. Dette er grunnen. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg føler meg mye tryggere fordi jeg ikke blir fulgt i det hele tatt nå, sa skuespilleren i månedene etter at loven ble vedtatt den 11. november i 2020.

- Det får meg til å føle at vi alle samlet oss og gjorde noe - de flinke menneskene som var på siden av ansvarlig oppdragelse og lidenskapelig opptatt av barnevern, snakket ut og gjorde en forskjell, og det er virkelig en styrkende følelse, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Fikk barn med stedatteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer