Chris Martin og Dakota Johnson:

Overrasket med sjelden kjærlighetserklæring

Den vanligvis så private stjernen hyllet kjæresten foran fullsatt sal.

LYKKELIGE: Stjerneparet Chris Martin og Dakota Johnson flørtet med hverandre under en konsert denne uka. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
LYKKELIGE: Stjerneparet Chris Martin og Dakota Johnson flørtet med hverandre under en konsert denne uka. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Helt siden oktober 2017 har Coldplay-vokalisten Chris Martin (44) vært kjæreste med «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (32). I løpet av disse fire årene har duoen har holdt en lav profil og vernet godt om privatlivet sitt.

Foreløpig har Johnson kun uttalt seg om forholdet én gang til media.

SJELDENT SYN: Det finnes få bilder av Chris Martin og Dakota Johnson sammen. Her er de avbildet hånd i hånd mens de slår av en prat med Drew Barrymore i Los Angeles i 2018. Foto: Splash News/NTB
SJELDENT SYN: Det finnes få bilder av Chris Martin og Dakota Johnson sammen. Her er de avbildet hånd i hånd mens de slår av en prat med Drew Barrymore i Los Angeles i 2018. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, fortalte skuespilleren til magasinet Tatler da hun prydet forsiden deres høsten for tre år siden.

Søt seanse

Mange ble nok derfor svært overrasket da Martin tirsdag denne uken plutselig proklamerte sin kjærlighet for 32-åringen under en konsert i London.

Det var da Coldplay fremførte låta «My Universe» for en fullpakket sal i Shepherd's Bush Empire at artisten kom med den søte gesten, skriver E! News.

Blant publikum, nærmere bestemt i en balkong over scenen, befant også Johnson seg denne kvelden, og det bestemte Martin seg for å dra nytte av.

«Dette handler om mitt univers, og hun er her i kveld», skrøt han i sin kjærlighetserklæring mens han pekte på Hollywood-stjernen på balkongen, ifølge nettstedet.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Johnson skal ha samlet hendene foran seg i takknemlighet før hun kastet armene i lufta og begynte å danse til låten.

Episoden ble fanget opp av en fan som postet den søte seansen på sin Instagram-story, og E! News har tatt et screenshot-bilde av videoen som ligger på deres nettsted.

«Et fantastisk par»

Turtelduene er som nevnt ikke kjent for å dele offentlig fra kjærlighetslivet sitt, men Chris Martins ekskone, Gwyneth Paltrow (49), har derimot ikke klart å skjule sin begeistring for forholdet.

- Jeg forguder henne, avslørte skuespilleren, som har barna Apple (17) og Moses (15) med Coldplay-stjernen, til Harper's Bazaar i fjor.

Martin og Johnson har som kjendispar flest også vært utsatt for bryddrykter. Sommeren 2019 meldte blant annet flere amerikanske nettsteder at de to stjernene hadde gjort det slutt etter to år som kjærester.

Vis mer

Dette avkreftet derimot Johnsons mor, Melanie Griffith (64), bare noen måneder senere med følgende utsagn.

- Jeg elsker min datters kjæreste. Jeg synes de er et fantastisk par, fortalte hun til People.

Dette var ikke første gang «Working Girl»-stjernen lettet på sløret hva gjelder datterens romanse med den talentfulle artisten.

I et intervju med People året før klarte hun heller ikke la være å skryte av Chris Martin.

- Jeg forguder ham! Men Dakota er veldig privat rundt sitt eget liv, og det respekterer jeg, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Snur: Nå flytter de sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer