Magnus Carlsen:

Overrasket med romantisk kjærestebilde

Magnus Carlsen tok med sin nye dronning på sjakkturnering.

FORELSKET: Da Magnus Carlsen stilte i sjakkturnering på Isle of Man denne uken, var kjæresten hans med. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
FORELSKET: Da Magnus Carlsen stilte i sjakkturnering på Isle of Man denne uken, var kjæresten hans med. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I mars ble det kjent at sjakkspiller og verdensmester Magnus Carlsen (26) hadde fått seg kjæreste, Synne Christin Larsen (22).

Det bekreftet manager Espen Agdestein overfor Seoghør.no, men la til at Carlsen ikke ville kommentere saken ytterligere.

Siden den gang har paret holdt en lav offentlig profil, og ingen av dem har kommentert forholdet i media.

Denne uken valgte imidlertid det norske sjakk-esset å publisere en søt «selfie» med kjæresten på sin åpne Instagram-profil.

- Utforsker det ville dyrelivet om natten, skriver han til det koselige bildet - der både han og Synne Christin smiler bredt.

Saken fortsetter nedenfor.

Exploring the wildlife at night

Et innlegg delt av Magnus Carlsen (@magnus_carlsen)

Bildet er tilsynelatende tatt på øya Isle of Man, der sjakk-esset har deltatt i en internasjonal sjakkturnering denne uken. Knappe 14 timer etter at bildet ble lagt ut, har det fått over 150 kommentarer og nesten 9000 likerklikk.

Saken fortsetter under videoen.

TAKKET FAREN: Magnus Carlsen holdt en lang takketale etter finalen i sjakk-VM hvor han trakk frem forholdet til faren sin Henrik og hvor mye han har hjulpet Magnus på veien til VM-seieren. Video: NTB Scanpix Vis mer

Delte sporty turbilde

Det koselige bildet er imidlertid ikke det første fotografiet Magnus Carlsen har delt av kjæresten sin. I slutten av juli publiserte han også et parbilde på sin offentlige Facebook-profil.

«Midnight sun (kind of)», skrev Carlsen til bildet, der paret poserer sammen i treningsantrekk på et ukjent sted, med havet som bakgrunn.

På Carlsens private Facebook-profil kom det i våres frem at han gikk inn i et nytt forhold med Synne Christin Larsen på Valentinsdagen, den 14. februar.

Hun skal etter det Seoghør.no erfarer være fra Alsvåg i Øksnes kommune i Vesterålen.

I februar skal paret ha fått oppmerksomhet, da Carlsen etter det Seoghør.no erfarer var på besøk i kjærestens hjembygd.

Tidligere har Magnus fortalt at han har valgt å ikke gå inn i langvarige forhold. I et VG-intervju med sjakkentusiast Hans Olav Lahlum i 2013, forklarte han grunnen til dette.

- Jeg har bevisst valgt ikke å ha langvarige forhold, for å ha fullt fokus på sjakken. Og det er ikke lett å kombinere et forhold med å reise og konkurrere så mye som jeg gjør nå, sa Carlsen til VG Helg den gang.

LES OGSÅ: Mette-Marits sønn har kapret drømmejobb hos kjent designer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer