Overrasket med ny stil

Oscar-vinneren Jennifer Lawrence dukket opp med ny, kort frisyre på GLAAD Media Awards. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se gjestene ankomme GLAAD Awards og Bill Clinton holde takketale i videoen over! 

SEOGHØR.NO: I februar tok hun imot Oscar-statuetten for beste kvinnelige hovedrolle med sitt lange blonde hår oppsatt i en knute i nakken.

Siden har Jennifer Lawrence (22) eksperimentert med ulike farger fra blond til mørk brun, og på GLAAD Awards i helgen viste skjønnheten frem sin siste frisyre. 

Se bilder av Jennifer Lawrence ulike frisyrer i fotoalbum nederst i saken! 

Lawrence hadde klippet håret skulderlangt og farget det nøttebrune håret med varme, blonde striper. 22-åringen skal ha lengtet etter en forandring og kort tid før prisutdelingen twitret Jennifers frisør Mark Townsend om resultatet. 

- Ny frisyre for den fryktløse Jennifer Lawrence! skrev han på Twitter og utdypet til Harper's Bazaar. 

- Mens jeg klippet mistet jeg tellingen på hvor mange ganger hun sa «jeg elsker det». Hun var veldig spent. Hun har aldri hatt så kort hår i hele sitt liv, forteller frisøren til magasinet. 

Lawrences stilforandring var raskt hovedsak i amerikanske medier, som for det meste er positive til den nye frisyren. 

Jennifer kombinerte det nye håret med en sort kjole fra David Koma. Hun beholdt sminken nøytral og gikk for sotede øyne og lepper i nude. 

GLAAD Awards hyller mennesker som har gjort en innsats for homofiles rettigheter, og Bill Clinton var en av dem som fikk pris. 

Charlize Theron, Leonardo DiCaprio, Rumer Willis, Kyle Richards og Chaz Bono var noen av dem som kastet glans over prisutdelingen. 


LES OGSÅ: - Jentene var slemme mot meg


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer