Chrishell Stause:

Overrasket med ny look

Realitystjernen dukket opp med nye mørke lokker.

NY LOOK: Relitystjernen Chrishell Stause overrasket med de mørke lokkene. Foto John Salangsang / Shutterstock /NTB
NY LOOK: Relitystjernen Chrishell Stause overrasket med de mørke lokkene. Foto John Salangsang / Shutterstock /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og eiendomsmegler Chrishell Stause (40), kjent fra Netflix-serien «Selling Sunset», var nesten ikke til å kjenne igjen da hun ankom People's Choice Awards tirsdag forrige uke.

40-åringen hadde nemlig bestemt seg for å kvitte seg helt med sin lyse og velkjente frisyre, det skriver blant andre People.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

- Trengte en forandring

På den røde løperen, som fant sted i Santa Monica i California, viste «Selling Sunset»-stjernen stolt frem sitt nye hår for fotografene.

For anledningen hadde Stause på seg en knallrød kjole fra Genny med matchende hæler.

BRUNETTE: Chrishell Stause debuterte som brunette under People's Choice Awards. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB
BRUNETTE: Chrishell Stause debuterte som brunette under People's Choice Awards. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB Vis mer

I forkant av prisutdelingen la hun imidlertid ikke skjul på at det skulle skje noe nytt. Det oppdaterte hun sine 2, 7 millioner følgere om på Instagram fra frisørstolen til Bradley Leake.

Kort tid senere delte hun et bilde av resultatet på Instagram, hvor hun skrev: «Trengte en forandring».

Fant lykken med sjefen

Kjærlighetslivet til Stause har ikke akkurat vært en dans på roser. I fjor kom nyheten om at hun og skuespiller Justin Hartley (44) skulle skilles.

Noen måneder senere fant realityprofilen kjærligheten på ny med «Dancing With The Stars»-proffdanseren Keo Motsepe (31), men også dette forholdet skulle vise seg å ikke vare.

«IKONISK»: Det har vært mye krangling på reality-TV opp gjennom årene. Vi mimrer tilbake til noen av de aller mest minneverdige øyeblikkene. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

I juli hadde imidlertid kjærlighetslivet til Stause fått fart på seg igjen. Da kom nyheten om at hun hadde begynt å date sjefen sin, Jason Oppenheim (44), ifølge People.

- Jeg og Chrishell ble nære venner, og det har utviklet seg til å bli et fantastisk forhold. Jeg bryr meg veldig om henne og vi er veldig lykkelige sammen, fortalte Oppenheim til People.

I slutten av november avslørte Oppenheim at han er forelsket i «Selling Sunset»-stjernen. Det gjorde han overfor Page Six.

- Jeg elsker henne, svarte han da han fikk spørsmål om han var forelsket.

NY KJÆRESTE? Herman kan hverken bekrefte eller «avbekrefte» om han er i et forhold. Reporter: Bjørn Ekker / Video: Celina Morken Vis mer

Videre forklarte Oppenheim at de er veldig lykkelige sammen og at han ikke bryr seg om all oppmerksomheten de får av mediene.

- Det plager meg ikke så mye. Jeg leser ikke kommentarfeltene eller artiklene, fortsatte han.

LES OGSÅ: Raser mot forlovedens kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer