Overrasket med ny frisyre

- Hun ser plutselig helt fantastisk ut!

NY LOOK: Skuespiller og sanger Jennifer Hudson vakte oppmerksomhet da hun lot lokkene falle til Black Girls Rock-arrangementet i New Jersey i helgen (t.h). 32-åringen kombinerte den rocka frisyren med en sexy minikjole fra kjendisfavoritt Balmain. Foto: Stella Pictures/ All Over Press
NY LOOK: Skuespiller og sanger Jennifer Hudson vakte oppmerksomhet da hun lot lokkene falle til Black Girls Rock-arrangementet i New Jersey i helgen (t.h). 32-åringen kombinerte den rocka frisyren med en sexy minikjole fra kjendisfavoritt Balmain. Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller og sanger Jennifer Hudson (32) vakte oppsikt da hun deltok på Black Girls Rock i helgen.

Den «Black Nativity»-aktuelle stjernen dukket nemlig opp på den rosa løperen uten sine velkjente, lange lokker.

Hudson kombinerte heller sin ettersittende Balmain-minikjole og lårhøye støvletter med en rocka pixie-sveis og sotet øyensminke, en look som skapte stor begeistring hos nettstedet Fishwrapper.

- Jennifer Hudson kvittet seg med alt håret sitt, og det ser ut til at hun gjemte all sin «Herregud, så fantastisk flott» under det! skriver nettsiden om 32-åringens nye frisyre.

Hudson, som også opptrådte på arrangementet, strålte om kapp med stjerner som Kelly Rowland, Queen Latifah og Venus Williams.

Black Girls Rock, som ble arrangert på New Jersey Performing Arts Center, hedrer personer som har arbeidet for å fremme et positivt forbilde for fargede kvinner.

Fishwrapper mener at «Dreamgirls»-stjernen, som alltid har sett temmelig vakker ut, virkelig kler den røffere hårsveisen - og at hun med ett ser mye mer sexy ut.

Hva slags frisyre synes du Jennifer Hudson kler best? Stem på din favorittfrisyre nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:67205]

LES OGSÅ: Nå er det over for godt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer