Tom Cruise:

- Overrasket med ny flamme

Tom Cruise overrasket med kollega.

VISER SEG SAMMEN: Hayley Atwell og Tom Cruise ble koblet sammen før jul. I helgen viste de seg sammen. Foto: AP/NTB
VISER SEG SAMMEN: Hayley Atwell og Tom Cruise ble koblet sammen før jul. I helgen viste de seg sammen. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

I midten av desember skapte filmstjernen Tom Cruise (59) full forvirring etter at han ble koblet til den britiske «Mission: Impossible 7»-kollegaen Hayley Atwell (39).

Duoen skal blant annet ha blitt observert mens de holdt hender på filmsettet, og skuespillerne skal også ha funnet tonen under filminnspillingen i Roma og Storbritannia.

Hva som egentlig har vært og er ståa mellom dem har de derimot valgt å holde for seg selv, men nå kan det se ut til - hvis de faktisk er kjærester - at de er klare for å offentliggjøre det.

Bekrefter de forholdet her?

I forbindelse med Wimbledon-turneringen dukket nemlig de to stjernene opp sammen, skriver flere utenlandske medier, deriblant Page Six.

Cruise smilte og lo til fotografene, samtidig som han lot Atwell gå foran seg på vei inn på kampen. Duoen har også blitt fotografert sittende sammen på tribunen, hvor de tilsynelatende nøt hverandres lag.

LYSTIG LAG: Hayley og Tom på tennis denne helgen. Duoen så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: Reuters/NTB
LYSTIG LAG: Hayley og Tom på tennis denne helgen. Duoen så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: Reuters/NTB Vis mer

Så langt har verken Cruise eller Atwell uttalt noe om forholdet mellom dem, men det gjorde derimot en kilde i filmproduksjonen før jul.

- Ikke sant

Da kom det blant annet frem at Cruise og den 20 år yngre skuespilleren skal ha funnet tonen fra dag én.

- Lockdown og alle vanskelighetene som fulgte med, førte dem enda nærmere hverandre og de har blitt ganske uatskillelige, fortalte kilden til The Sun, og la til:

- De har tilbrakt flere timer sammen, og hun har vært i leiligheten hans i London. De går godt overens og begge virkelig veldig lykkelige.

Det skal imidlertid nevnes at ikke alle er enige om at Cruise har funnet kjærligheten på ny. En kilde til People mente at det absolutt ikke er noe på gang mellom de to skuespillerkollegene.

- Det er ikke sant i det hele tatt, hevdet en annen kilde.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Flere skilsmisser

Tom Cruise har hatt mange forhold opp gjennom årene. Fra 1987 til 1990 var han gift med skuespiller og produsent Mimi Rogers (65). Samme år som han skilte lag med Rogers, giftet han seg med skuespiller Nicole Kidman (54).

Paret fikk to barn sammen, datteren Isabella (28) og sønnen Connor (26). I 2001 besluttet imidlertid Kidman og Cruise å gå hver til sitt. Kidman har tidligere uttalt at det var Cruise som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

Årsaken til skilsmissen skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken, som Cruise har vært medlem av siden 1990.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Fem år etter bruddet med Kidman giftet Cruise seg for tredje gang med skuespiller Katie Holmes (42), men ekteskapet skulle også her vise seg å ikke vare. De gikk hver til sitt i 2012, og sammen har de datteren Suri (15).

LES OGSÅ: Fikk tre sett tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer