Tom Cruise:

- Overrasket med ny flamme

Tom Cruise overrasket med kollega.

VISER SEG SAMMEN: Hayley Atwell og Tom Cruise ble koblet sammen før jul. I helgen viste de seg sammen. Foto: AP/NTB
VISER SEG SAMMEN: Hayley Atwell og Tom Cruise ble koblet sammen før jul. I helgen viste de seg sammen. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

I midten av desember skapte filmstjernen Tom Cruise (59) full forvirring etter at han ble koblet til den britiske «Mission: Impossible 7»-kollegaen Hayley Atwell (39).

Duoen skal blant annet ha blitt observert mens de holdt hender på filmsettet, og skuespillerne skal også ha funnet tonen under filminnspillingen i Roma og Storbritannia.

Hva som egentlig har vært og er ståa mellom dem har de derimot valgt å holde for seg selv, men nå kan det se ut til - hvis de faktisk er kjærester - at de er klare for å offentliggjøre det.

Bekrefter de forholdet her?

I forbindelse med Wimbledon-turneringen dukket nemlig de to stjernene opp sammen, skriver flere utenlandske medier, deriblant Page Six.

Cruise smilte og lo til fotografene, samtidig som han lot Atwell gå foran seg på vei inn på kampen. Duoen har også blitt fotografert sittende sammen på tribunen, hvor de tilsynelatende nøt hverandres lag.

Så langt har verken Cruise eller Atwell uttalt noe om forholdet mellom dem, men det gjorde derimot en kilde i filmproduksjonen før jul.

- Ikke sant

Da kom det blant annet frem at Cruise og den 20 år yngre skuespilleren skal ha funnet tonen fra dag én.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer