Kylie Jenner:

Overrasket med norske Andreas veske

Detaljen i Kylie Jenners bilde vekker oppsikt.

NORSK DESIGN: Kylie Jenner har delt flere bilder med norsk design. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
NORSK DESIGN: Kylie Jenner har delt flere bilder med norsk design. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør har tidligere skrevet flere saker om den norske Kardashian-stylisten Rikke Gajda. Hun har jobbet tett med blant annet Kim Kardashian (41) og Kylie Jenner (24), og nå kommer det frem at sistnevnte også tilsynelatende liker norsk design.

På Instagram har Kylie Jenner delt flere bilder fra en baseballkamp. Det er riktignok ikke kampen som nå får oppmerksomhet her til lands, men detaljen Jenner bærer på.

- Stort for meg

Veska hennes er nemlig fra den norske designeren Andrea Dyrstad (30) fra Oslo, som lager vesker på bestilling.

På spørsmål om hvordan hun fant ut at selveste Kylie Jenner poserte med veska hennes sier hun som følger:

- Jeg ble faktisk vekket av venninnen min som hadde sendt Instagram-bildene til meg, sier hun til Se og Hør.

- Det føltes veldig rart, guri malla, altså! Jeg har ikke helt forstått det her ennå, det er veldig stort for meg. Jeg har drevet med dette i mange år, hvor jeg for det meste bare har solgt til venninner og bekjente. Aldri hadde jeg tenkt at det skulle bli så mye større.

STORT: Den norske designeren Andrea Dyrstad trodde nesten ikke det var sant da Kylie Jenner viste seg med en av veskene hennes. Foto: Privat
STORT: Den norske designeren Andrea Dyrstad trodde nesten ikke det var sant da Kylie Jenner viste seg med en av veskene hennes. Foto: Privat Vis mer

MinMote omtalte Kylie Jenners norske veske først.

For ett år siden sendte Dyrstad inn tre vesker til en nettbutikk i New York, i håp om at de skulle bli solgt. Det var først i sommer hun fikk en e-post om at en veske var solgt, men lite visste hun om hvem som ville vise den frem.

- Jeg hadde sett at nettbutikken hadde noen av merkene som Kim Kardashian har gått med. Jeg antar at de har stylister som finner litt spesielle ting som folk ikke kjenner helt til ennå. Så derfor tenkte jeg at det samme sikkert nå har skjedd med meg, sier hun.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Helt sinnsykt

Overfor Se og Hør forteller Dyrstad, som har en bachelorgrad i klesdesign fra Kunsthøgskolen, at det var gjennom studiet hun begynte å eksperimentere med stoffet hun bruker til å lage veskene sine:

- Jeg drev mye med tekstil og utviklet teknikken med å hekle stoff istedenfor garn. Så startet det med at jeg lagde en veske til meg selv, plutselig ville også venninnene mine ha, og flere hadde spurt dem om hvor veskene var fra.

Dyrstad legger ikke skjul på at hun ikke har kunnet leve av dette tidligere, men nå kan det snu for designeren.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Drømmen er selvfølgelig å leve av det jeg liker best. Jeg elsker å holde på med dette. Det hadde vært helt sinnsykt, da vil jeg føle meg veldig privilegert, forteller hun.

- Er det andre kjendiser som har brukt veskene dine?

- Nei, det er kun i noen musikkvideoer her og der, ellers ikke noe så stort som dette. Etter at dette ble kjent har jeg fått masse gode tilbakemeldinger fra folk.

- Jeg aner jo ikke hvordan fremtiden ser ut, men det er allerede lagt inn en del bestillinger, så det er spennende, avslutter hun.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Reddet fra innbruddstyv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer