Bella Hadid:

Overrasket med nakenstunt

Fikk spraylakkert en kjole i latex.

OVERRASKER: Supermodellen Bella Hadid går for Coperni på catwalken under moteuka i Paris. Reporter: Emma Dalen. Video: @kyliejenner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisdatter Bella Hadid (25) har de siste årene markert seg godt som supermodell, og har gått på flere catwalks enn man kan telle på både fingre og tær.

Fredag var hun til stede under moteuken i Paris - til stor applaus.

På catwalken gikk hun for motehuset Coperni, og overrasket trolig flere da hun dukket opp nærmest naken, kun iført stringtruse og stiletthæler.

Nakenheten hadde imidlertid en god grunn. Kort tid etter at hun entret catwalken fikk hun nemlig en kjole spraylakkert på kroppen.

Ifølge PageSix var det latex som ble sprayet på 25-åringens kropp, noe som til slutt resulterte i en hvit kjole, laget av tre kunstnere.

«Jeg har ikke ord. Dette er kunst», skriver en fan på Twitter.

«At mote faktisk blir underholdende igjen, betyr at verden helbredes», skriver en annen.

«Beklager til alle som ikke ønsker å høre det, men dette var et ordentlig øyeblikk. Ikonisk!!», skriver en på Instagram.

Coperni er kjent for å vekke oppsikt med kreasjonene sine. Senest i april gikk de viralt, da stjerner som Kylie Jenner og Doja Cat bar en Coperni-veske - laget av glass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer