<p>UVENTET STUNT: Céline Dion befinner seg i disse dager i Paris, der hun både er aktuell med en rekke konserter og deltar under haute couture-moteuken i byen. Tirsdag ble hun avbildet avkledd på Instagram-kontoen til motemagasinet Vogue. Foto: Splash News/ NTB scanpix </p>

UVENTET STUNT: Céline Dion befinner seg i disse dager i Paris, der hun både er aktuell med en rekke konserter og deltar under haute couture-moteuken i byen. Tirsdag ble hun avbildet avkledd på Instagram-kontoen til motemagasinet Vogue. Foto: Splash News/ NTB scanpix

Vis mer

Céline Dion:

Overrasket med nakenbilde på Instagram

Sangfuglen Céline Dion kastet klærne mellom motevisningene i Paris.

Publisert

(Seoghør.no): Sangstjernen Celine Dion (49) er vant til å vise seg frem i dyre kjoler, men nå poserer hun uten en tråd på Instagram.

I januar i fjor kom den triste beskjeden om at sangstjernen Céline Dion (49) hadde mistet ektemannen sin, René Angélil.

Angélil gikk bort 73 år gammel, som følge av strupekreft. Han fikk kreftdiagnosen første gang i 1999, men var friskmeldt i flere år før kreften kom tilbake.

Bare to dager etter ektemannens død mistet Céline også storebroren sin, Daniel, til kreft. Han ble 59 år gammel.

Nå, halvannet år etter de to tragiske dødsfallene, er Dion i ferd med å begynne å leve igjen. Hun er ute på en mindre turné i Europa, og hun skal holde konserter i blant annet Lyon, Nice, Berlin og London, ifølge hjemmesiden hennes.

Akkurat nå befinner 49-åringen seg imidlertid i Paris, der hun både holder flere konserter og overværer den franske haute couture-moteuken.

Overrasket uten en tråd

I anledning sangstjernens Paris-besøk, er Céline blitt fotfulgt av motemagasinet Vogue. Og tirsdag morgen ga bladet et temmelig nærgående innblikk i artistens travle program i motemetropolen:

På Vogues offisielle Instagram-konto ble det publisert et nakenbilde av Dion, der hun sitter med beina og armene i kors og har et hvitt tøystykke i fanget.

I teksten til bildet kommer det frem at «My Heart Will Go On»-sangeren er blitt fotografert mens hun skifter fra ett antrekk til et annet, mellom to motevisninger hun kastet glans over i Paris mandag.

Etter alt å dømme dreier det seg om Christian Dior-visningen og Giambattista Valli-visningen, ettersom den berømte gullstrupen ble fotografert på begge to.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Vogue (@voguemagazine)

Imidlertid er det ikke bare nakenbildet Céline får oppmerksomhet for. Som en av verdens mest suksessrike sangere, har hun sjelden hatt anledning til å gjeste de celebre moteukene tidligere.

De siste dagene har hun derimot tatt den franske hovedstaden med storm, og deriblant USA Today, Vanity Fair og InStyle har omtalt den «edgy» og vågale stilen hennes i rosende ordelag.

Overfor Vogue sier Céline at hun nå befinner seg på et sted i livet der hun kan nyte flotte klær - og beundre dem på catwalken:

- Det gir meg litt frihet, når livet mitt har vært jobb, disiplin, hardt, hardt arbeid, sier hun om det å delta på motevisninger.

Saken fortsetter under bildene.

TØFF: Céline Dion i et lekkert skinnantrekk på Dior-visningen i Paris mandag. Foto: NTB scanpix
TØFF: Céline Dion i et lekkert skinnantrekk på Dior-visningen i Paris mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer
MOTE-ELITE: Céline Dion på første rad på Dior-visningen sammen med Vogues sjefredaktør Anna Wintour. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
MOTE-ELITE: Céline Dion på første rad på Dior-visningen sammen med Vogues sjefredaktør Anna Wintour. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
LEKEN: Céline Dion i tullehumør backstage på Giambattista Valli-visningen mandag. Foto: David Fisher/Footwear News/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
LEKEN: Céline Dion i tullehumør backstage på Giambattista Valli-visningen mandag. Foto: David Fisher/Footwear News/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
STILIG STJERNE: Céline Dion med de to Vogue-redaktørene Hamish Bowles og Anna Wintour på første rad under Giambattista Valli-visningen. Foto: Lodovico Colli di Felizzano/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STILIG STJERNE: Céline Dion med de to Vogue-redaktørene Hamish Bowles og Anna Wintour på første rad under Giambattista Valli-visningen. Foto: Lodovico Colli di Felizzano/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
ROCKA: Céline Dion overrasket i kanskje verdens lengste Balmain-støvletter i Paris forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ROCKA: Céline Dion overrasket i kanskje verdens lengste Balmain-støvletter i Paris forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Sjonglerte karriere og kreftsykdom

Og det er ingen tvil om at kanadiske Céline Dion har jobbet hardt. Hun ga ut sitt første album i starten av tenårene, og som 20-åring deltok hun i - og vant - Eurovision Song Contest 1988 for Sveits.

TIDLIG TRIUMF: Céline Dion etter Eurovision-seieren i 1988. Foto: Eystein Hanssen/ NTB scanpix
TIDLIG TRIUMF: Céline Dion etter Eurovision-seieren i 1988. Foto: Eystein Hanssen/ NTB scanpix Vis mer

Gjennom 1990-tallet oppnådde hun internasjonal stjernestatus, ved hjelp av sin manager og ektemann René.

Kort tid etter braksuksessen med sangen «My Heart Will Go On», udødeliggjort i storfilmen «Titanic», valgte hun likevel å ta en pause fra rampelyset for å stifte familie - og tilbringe tid med kreftsyke René.

I januar 2001 ble eldstesønnen René-Charles Angelil (16) født, og et par år senere fikk hun sitt eget faste show i Las Vegas, som også ble en enorm suksess.

Høsten 2010 fødte hun tvillingene Eddy (6) og Nelson (6), etter å ha gjennomgått prøverørsbefruktning en rekke ganger.

Våren 2011, et knapt halvår etter at tvillingene ble født, var Céline tilbake i Las Vegas etter å ha signert en treårskontrakt på Caesars Palace.

I august 2014 annonserte trebarnsmoren at hun trakk seg fra rampelyset på ubestemt tid, for å tilbringe tid med barna og ektemannen - som ble operert for strupekreft ved juletider året før.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Céline Dion og Réne Angélil giftet seg i desember 1994, og var gift helt til hans død i 2016. Foto: Ryan Remiorz/ The Canadian Press/ NTB scanpix
STØDIG PAR: Céline Dion og Réne Angélil giftet seg i desember 1994, og var gift helt til hans død i 2016. Foto: Ryan Remiorz/ The Canadian Press/ NTB scanpix Vis mer

Delte åpenhjertig

Etter at hennes kjære René fikk kreftdiagnosen for annen gang, snakket Céline åpenhjertig om sykdommen hans ved flere anledninger.

I et intervju med ABC News våren 2015, fortalte hun at ektemannen ikke lenger var i stand til å få i seg næring på egenhånd.

- Han kan ikke bruke munnen sin selv. Han kan ikke spise, så jeg mater ham. Han har en slange til mat. Jeg må mate ham tre ganger om dagen. Jeg gjør det selv, så jeg mater både mannen min og barna mine, sa Dion den gang.

Senere samme år snakket hun med USA Today, og i det intervjuet fortalte sangeren at hun og René hadde snakket sammen om døden:

- René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine». Når noen du elsker faller og trenger hjelp, dét er ikke tiden for å gråte. I ettertid kan man gjøre det, men ikke ennå, understreket hun.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak datterens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer