Kourtney Kardashian:

Overrasket med mystisk mann

Duoen skal ha knyttet tette bånd gjennom sin kristne tro.

NY MANN? Etter at disse bildene av Kourtney Kardashian ble tatt har fansen spekulert heftig på om hun har funnet seg en ny flamme. Foto: NTB Scanpix
NY MANN? Etter at disse bildene av Kourtney Kardashian ble tatt har fansen spekulert heftig på om hun har funnet seg en ny flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var trolig mange som sperret opp øynene fredag denne uken da realitystjernen Kourtney Kardashian (39) dukket opp med en mystisk mann ved sin side.

39-åringen har vernet godt om kjærlighetslivet sitt siden det i august i fjor ble kjent at hun og Younes Bendjima (25) hadde gått hver til sitt, men det skal likevel ikke mye til før realitystjernen blir koblet til nye menn.

Fredag ble hun fotografert på vei til den mye omtalte restauranten Nobu i Malibu, og det siste døgnet har det blitt spekulert heftig om hvem den ukjente mannen er, ifølge Mirror.

Familievenn

Selv om medlemmer av Kardashian-familien overvåkes for alt de foretar seg, er det lite som slår oppmerksomheten de tiltrekker seg når de kobles til nye menn.

At Kourtney denne uken ble observert med en ukjent mann, setter derfor fart på ryktebørsen for alvor. Nylig skal Kourtney nemlig ha uttalt at hun er klar for å finne kjærligheten igjen, ifølge den britiske tabloidavisen.

FAMILIEVENN: Det skal ikke være romantiske følelser innblandet i forholdet til Kourtney og Dakota. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEVENN: Det skal ikke være romantiske følelser innblandet i forholdet til Kourtney og Dakota. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I kjent stil har flere utenlandske medier gjort sitt ytterste for å finne ut hvem Kourtneys hemmelige venn er, og ifølge Hollywood Life heter han Dakota Duron.

Duoen skal ifølge Mirror ha kjent hverandre i lengre tid, og Dakota skal også være en familievenn som har tilbragt mye tid med Kardashian-Jenner-klanen.

39-åringen og Dakota ser virkelig ut til å ha funnet tonen, og delte både smil og latter med de ivrige fotografene. Samtidig skal det sies at selv om duoen ser ut til å gå svært godt overens, er det trolig ingen romantiske følelser innblandet i forholdet deres.

Hvis man søker opp Dakota i sosiale medier viser det seg nemlig at han giftet seg for tre år siden og at han tilsynelatende er veldig lykkelig i ekteskapet. Videre skriver avisen at Kourtney og Dakota skal ha knyttet tette bånd gjennom sin kristne tro.

Godt forhold etter bruddet

Etter om lag to år som kjærester gikk Kourtney Kardashian og 14 år yngre Younes Bendjima hver til sitt i august i fjor. I 2015 var det også spikeren i kista for Kourtneys ni år lange forhold med Scott Disick (35), som hun fikk barna Mason (9), Penelope (6) og Reign (4) sammen med.

Selv om realitystjernen og 35-åringen hadde et svært turbulent og offentlig forhold, har de beholdt et nært bånd til hverandre etter bruddet. Selv om Kourtney foreløpig ikke ser ut til å ha funnet den rette etter Scott, har derimot skandalemakeren gått inn i et nytt forhold med 20 år gamle Sofia Richie.

Det skal imidlertid ikke alltid ha vært like enkelt. Hollywood Life skrev nemlig at Scott og Sofia skal ha bodd sammen i flere måneder allerede, og at det ikke har vært særlig lett for eksen å svelge.

En kilde kunne nemlig fortelle følgende til det amerikanske kjendisnettstedet:

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

- Sofia flyttet inn med Scott i sommer. Og det var da Kourtney innså at ting begynte å bli seriøst mellom dem.

- Scott og Kourtney diskuterte planene hans om å bo med Sofia før de gjorde det offisielt. Han kunne merke at Kourtney var sjalu, men også bekymret over det faktum at barna deres ville sove der samtidig som Sofia bodde der, hevdet kilden videre.

Romanseryktene mellom Scott og Sofia satte for alvor fart sommeren 2017, men helt frem til september samme år benektet paret at det var noe mer mellom de to enn vennskap.

Selv om paret for lengst har gått offentlig med sitt forhold, forsøker de i stor grad å unngå å vise følelser og berøre hverandre i selskap med Kourtney, noe som tilsynelatende har sørget for et velfungerende forhold mellom alle partene. De ferierte også nylig sammen med barna i Cabo i Mexico, og familien ble avbildet sammen på rekke og rad i hver sin solseng, der de så ut til å nyte late dager under solen.

LES OGSÅ: - Har vært der hvor ikke alt var på stell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer