Kanye West:

Overrasket med look-alike av Kim

Kanye West dukket opp med mystisk kvinne.

EKSER: Kanye West og Kim Kardashian var tidligere et av verdens heteste par. Nå får førstnevnte oppmerksomhet for look-alike av kona. Foto: Tammie Arroyo/Pa Photos/NTB
EKSER: Kanye West og Kim Kardashian var tidligere et av verdens heteste par. Nå får førstnevnte oppmerksomhet for look-alike av kona. Foto: Tammie Arroyo/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det er få ekteskap, og senere brudd, det har blitt skrevet så mye om som det mellom Kim Kardashian (41) og Kanye West (44). Til tross for at de begge har gått videre etter bruddet, later det likevel til at sistnevnte gjør alt i sin makt for å vinne tilbake ekskona.

Om det å vise seg offentlig med en «look alike» av Kim er en del av planen vites ikke, men rapperen har i hvert fall fått flere til å sperre opp øynene de siste dagene.

Overrasket

Flere utelandske medier, deriblant Page Six, har nemlig publisert bilder av Kanye med en kvinne slående lik realitystjernen.

Den mystiske kvinnen skal være Chaney Jones, og duoen ble nylig fotografert sammen på shopping i Bal Harbour, Miami.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

De to, som man ikke vet om er mer enn venner, stoppet blant annet innom Balenciaga før de spiste sushi til lunsj, røper kilder til nettstedet.

Det skal imidlertid ikke ha vært noe flørting mellom rapperen og Chaney.

- Kanye var omringet av fans ved Bal Harbour-butikkene som ventet på bilder. Han tok noen få, men virket uengasjert, sier kilden videre.

Slående like

Flere medier har bitt seg merke i likheten mellom Chaney og Kim Kardashian. Førstnevnte, som har over 200 000 følgere på Instagram, har også delt flere bilder hvor likheten er slående.

Også stilen hennes kan ved flere anledninger ligne på «Keeping Up With the Kardashian»-stjernens stil.

Nye romanser

Som nevnt tidligere har både Kanye og ekskona gått videre etter skilsmissen.

Førstnevnte var som kjent i et kort forhold med skuespiller Julia Fox (32) inntil nylig, mens Kim har vært koblet til den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28) siden i fjor høst.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har ikke ligget med han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer