Jessica Biel og Justin Timberlake:

Overrasket med julehilsen

Justin Timberlake og Jessica Biel holder vanligvis familielivet privat.

PRIVAT: Jessica Biel og Justin Timberlake har to barn sammen. De verner derimot godt om privatlivet. Foto: Christine Chew / Shutterstock / NTB
PRIVAT: Jessica Biel og Justin Timberlake har to barn sammen. De verner derimot godt om privatlivet. Foto: Christine Chew / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I underholdningsbransjen ser man stadig forhold komme og gå. Jessica Biel (39) og Justin Timberlake (40) har derimot nesten sammenhengende holdt sammen i 14 år.

De er blitt et svært populært par som mange følger tett. Om de som følger med får så mye ut av det, er en annen sak. Paret er nemlig svært privat av seg, og deler kun en sjelden gang et glimt fra privatlivet.

At de holder kortene tett mot brystet resulterer derimot i overskrifter når de først deler. Det ble i hvert fall tilfellet da familien på fire ønsket fansen en riktig god jul.

Delte sjelden bilde

I likhet med mange andre har Jessica Biel delt et bilde på Instagram hvor hun ønsker følgerne god jul. Det er imidlertid ikke en posering fremfor juletreet man ser på bildet.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Biel har nemlig delt et bilde av hele familien.

«Takknemlig for dere... God jul alle sammen!!», har hun skrevet, etterfulgt av emojies som ligner en pakke og et juletre.

På bildet går familien riktignok med ryggen til, men følgerne virker ikke å være deppa av den grunn. Det er dessuten vanlig at Biel ikke viser barnas ansikter. Da hun delte bilder i anledning halloween, så man heller ikke barnas ansikt.

Hemmelig svangerskap

Biel og Timberlake giftet seg i 2012, og fikk sønnen Silas i 2015. I fjor ble de en familie på fire, uten at noen visste om det. Paret hadde nemlig ikke fortalt offentligheten om verken svangerskapet eller fødselen.

Familieforøkelsen ble først bekreftet i januar i år.

Det var Timberlake som bekreftet den gledelige nyheten, da han gjestet The Ellen DeGeneres Show.

- Han er utrolig og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempebegeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, sa artisten, ifølge People.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Biel har derimot insistert på at de aldri mente å holde svangerskapet hemmelig.

- Det var ikke meningen at det skulle holdes hemmelig. Det var bare det at covid skjedde, også dro vi til Montana med familien og kom aldri tilbake, fortalte hun da hun gjestet podkasten «Armchair Expert» i sommer.

LES OGSÅ: Disse kjendisene ble single i juletider

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer