Durek Verrett:

Overrasket med hilsen fra USA

Prinsesse Märtha Louises kjæreste fikk ikke feiret nasjonaldagen i Norge, men sender likevel en hjertevarm hilsen.

AVSTAND: Durek Verrett fikk ikke feiret nasjonaldagen med prinsesse Märtha Louise. Foto: Daryl Henderson / NTB
AVSTAND: Durek Verrett fikk ikke feiret nasjonaldagen med prinsesse Märtha Louise. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert

Til tross for en annerledes feiring klarte den norske kongefamilien gjennom store deler av nasjonaldagen å overraske folket.

I etterkant har blant andre prinsesse Ingrid Alexandra (17) fått mye oppmerksomhet i forbindelse med 17. mai. Det på grunn av bunaden hun bar, som hun fikk i konfirmasjonsgave av kongeparet for knappe to år siden.

- Er med dere

Én som ikke var til stede, men som likevel har klart å sende sine gratulasjoner og kjærlighet til Norge, er prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, Durek Verrett (46).

Sistnevnte har tidligere feiret dagen med den norske kongefamilien, men i år var han i Beverly Hills, California. På Instagram har han delt et bilde av seg selv med det norske flagget, hvorpå han skriver følgende:

«Gratulerer med dagen vakre Norge. Jeg er her i solfylte Beverly Hills, California, og feirer med dere alle».

«Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært med min norske familie og kjærligheten i livet mitt, Märtha Louise. Uansett er mitt hjerte og ånd med dere. Jeg vil savne de ulike bunadene og festdraktene og alle dere vakre nordmenn som feirer deres flotte land», fortsetter han.

Verrett påpeker videre at han var med alle nordmenn på den store dagen selv om han ikke fysisk var til stede.

SYNGER: Kongefamilien synger nasjonalsangen fra slottsbalkongen på 17. mai. Video: NRK Vis mer

- Vi savner deg veldig

Den varme hilsenen fra USA har naturligvis sørget for en rekke kommentarer fra hans over 240 000 følgere på Instagram. Blant dem som har lagt igjen noen ord til Verrett, er prinsesse Märtha Louise selv.

«Gratulerer med dagen, kjære. Vi savner deg veldig. Vær snill og hold den norske stemningen i gang i LA for oss», skriver hun.

- Kongefamilien var samlet på kongeskipet på 17. mai, og bare prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek manglet. Men det er åpenbart at han gjerne skulle vært der, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, og fortsetter:

- Han sendte en varm hilsen til sine kjære i Norge, og gratulerte med dagen. Ikledd det norske flaggets farger, gratulerte han til og med på norsk. Selv om han tidvis synes møte med landet og all kritikken har vært vanskelig, er det tydelig at han likevel er svært glad i landet vårt.

Sammen i Norge

Mens kjæresten var i California på den norske nasjonaldagen, tilbrakte Märtha Louise den her hjemme sammen med resten av den norske kongefamilien og sine tre døtre.

Prinsessen har delt flere bilder på Instagram fra feiringen.

«Gratulerer med grunnlovsdagen Norge. Feiringen vår var litt annerledes i år, ikke noe sted er bedre å være enn sjøen når vi må holde avstand, men likevel feirer sammen», skriver hun.

FAMILIEN SAMLET: Dronning Sonja har delt flere private bilder fra 17. mai. Her var familien samlet på Kongeskipet Norge. Foto: Dronning Sonja
FAMILIEN SAMLET: Dronning Sonja har delt flere private bilder fra 17. mai. Her var familien samlet på Kongeskipet Norge. Foto: Dronning Sonja Vis mer
VINKET TIL FOLKET: Under båtparaden i Oslofjorden vinket kongefamilien til folket. Foto: Dronning Sonja
VINKET TIL FOLKET: Under båtparaden i Oslofjorden vinket kongefamilien til folket. Foto: Dronning Sonja Vis mer

Også flere av dronning Sonjas private bilder har blitt delt med folket i anledning nasjonaldagen. Kongefamilien var blant annet samlet på Kongeskipet Norge for å ta del i en båtparade i Oslofjorden.

Se og Hør har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louise via hennes manager Carina Scheele Carlsen. Hun opplyser om at Märtha Louise ikke ønsker å gi noen kommentar til saken.

17. MAI: Dronning Sonja hadde et spesifikt krav til kjendisdatteren som var kokkelærling på Kongsgaarden. Vis mer

LES OGSÅ: Dette har ikke skjedd på 30 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer