Tom Holland og Zendaya Coleman:

Overrasket med hett kyss

Stjernene har lenge benektet et romantisk forhold.

ET PAR: Etter alt å dømme er Zendaya og Tom Holland Hollywoods nye «it»-par. Foto: F. Thomson/REX/NTB
ET PAR: Etter alt å dømme er Zendaya og Tom Holland Hollywoods nye «it»-par. Foto: F. Thomson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Helt siden skuespillerne Tom Holland (25) og Zendaya Coleman (24) først spilte mot hverandre i «Spider-Man: Homecoming» i 2017, har fansen håpet på en romantisk bekreftelse.

Både Holland og Zendaya har flere ganger avvist rykter om at de dater, men nå, etter å ha spilt inn tre «Spider-Man»-filmer sammen, ser tonen ut til å være en annen.

Kliner til

I en video som er blitt lekket ser man nemlig Holland og Zendaya sitte sammen i en bil. Alt virker å være helt normalt, helt til stjernen lener seg mot hverandre og mildt sagt kliner til.

Den romantiske stunden ble fanget på film da Holland stoppet Audien sin i et rødt lys, ifølge Page Six. Paret skal også ha tullet og ledd sammen i bilen, og skal ifølge nettstedet ha sett ut til å trives stort i hverandres selskap.

Dermed kan det se ut til at fansen, etter nesten fem år med venting, endelig får paret de har ventet på. Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg.

DATER: Zendaya og Tom Holland (her i Spider-Man-kostyme) ser ut til å ha funnet en romantisk tone. Foto: Odette Martin/REX/NTB
DATER: Zendaya og Tom Holland (her i Spider-Man-kostyme) ser ut til å ha funnet en romantisk tone. Foto: Odette Martin/REX/NTB Vis mer

«Tom Holland og Zendaya krasja virkelig internett!», har en skrevet på Twitter.

«Tom Holland og Zendaya er så søte, jeg gråter», skriver en annen.

«Faen, endelig. Tom Holland og Zendaya er offisielt sammen!», skriver en tredje.

SKYSS: Magnus Devold har kommet seg fra Norge til Japan i bil uten førerkort. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Sammen - igjen?

Som nevnt begynte ryktebørsen å gå rundt paret allerede i 2017, etter den første «Spider-Man»-filmen. Kilder kunne den gang fortelle til magasinet People at de var et par.

- De begynte å date da de filmet «Spider-Man». De har vært veldig forsiktige og holdet det privat og utenfor offentligheten, men de har dratt på ferie sammen og prøver å tilbringe så mye tid som mulig med hverandre, sa kilden den gang.

Zendaya gikk derimot raskt ut på Twitter for å avkrefte romanseryktene.

«Vent, vent... min favoritt er når det står at vi drar på ferier sammen, HA! Jeg har ikke vært på ferie på mange år! Hva med deg, Tom Holland???», skrev hun den gang.

Hvis det så skal ha vært en romanse, har den ikke vart. Zendaya har nemlig vært i flere forhold siden - sist med Jacob Elordi (24) i fjor. Holland på sin side skal ha datet skuespiller Nadia Parkes (25) i fjor, men heller ikke det forholdet så ut til å vare særlig lenge.

FLØRT: Bettina Buchanan gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski», og nå kan hun avsløre at det ble ekstra hett med en spesiell i kulda. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Nå har imidlertid fansen mer håndfast bevis på at det kan være snakk om en romanse mellom de to stjernene, men ingen av dem har bekreftet forholdet ennå.

LES OGSÅ: Avslører at hun gikk i homoterapi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer