FRA BLONDINE TIL BRUNETTE: Hollywood-stjernen Margot Robbie så svært annerledes ut etter å ha farget sine blonde lokker helt mørke. Foto: All Over Press
FRA BLONDINE TIL BRUNETTE: Hollywood-stjernen Margot Robbie så svært annerledes ut etter å ha farget sine blonde lokker helt mørke. Foto: All Over PressVis mer

Overrasket med helt ny look

«The Wolf of Wall Street»-stjernen Robbie Margot var nesten ugjenkjennelig under nattens Oscar-utdeling.

SEOGHØR.NO: Den australske skuespilleren Margot Robbie (23) ble stjerne over natta etter at hun spilte kona til Leonardo DiCaprio (39) i den Oscar-nominerte filmen «The Wolf of Wall Street».

Da hun natt til mandag ankom den store prisutdelingen i Hollywood var mange som måtte se to ganger etter henne.

Den tidligere blondinen hadde nemlig farget håret helt mørkt og var nesten ugjenkjennelig ved første øyekast.

Hun strålte likevel på den røde løperen i en svart stroppeløs Saint Laurent-kjole med åpen rygg og sløyfedetalj bak. Håret var løst og vakkert dandert med store krøller, mens hun hadde valgt en dyp plummefarget leppestift.

Overrasket med helt ny look

Robbie, som har gått gjennom forvandlingen for sin nye rolle i filmen «Z for Zachariah», viste frem den nye looken for første gang i januar, ifølge People.com.

- Forberedelsene til «Z for Zachariah» er godt i gang. Jeg er offisielt en brunette nå og har tilbragt dagen med å melke kuer og å kjøre traktorer, skrev hun nylig på Twitter.

Før Margot slo gjennom i «The Wolf of Wall Street» har hun tidligere spilt i TV-serier som «Neighbours» og «Pan Am».

Se vårt etter Oscar show der Jan Thomas kaster tening på kjendisene:

[views:embed:node_embed:block:69697]

LES OGSÅ: Jared Leto kom med mamma som Oscar-date