VENTER BARN: Dwayne «The Rock» Johnson og kona Lauren Hashian venter sitt andre barn sammen. Foto: Shutterstock
VENTER BARN: Dwayne «The Rock» Johnson og kona Lauren Hashian venter sitt andre barn sammen. Foto: ShutterstockVis mer

The Rock:

Overrasket med gledelig nyhet på Instagram

Delte sjarmerende bilde av den kommende storesøsteren.

(Se og Hør): Dwayne «The Rock» Johnson (45) går glade tider i møte, etter at han mandag kveld delte den hyggelige nyheten om at han venter en liten jente sammen med sin samboer, Lauren Hashian (33).

Nyheten delte 45-åringen selv på Instagram med et bilde av datteren Jasmine Lia, som fyller to år senere denne uken, med en plakat hengende over henne.

- Det blir en jente! Jeg kan ikke vente med å bli storesøster og endelig bli sjefen, står det.

Under bildet har The Rock selv uttrykket sin glede over familieforøkelsen.

- Vår Jasmin Lia har en stor kunngjøring - det blir en jente! Lauren og jeg er grenseløst takknemlige for denne velsignelsen når vi til våren ønsker vårt andre barn velkommen, skriver han.

- Pluss, Jazzy (Jasmine Lia) gleder seg til å sjefe rundt og beskytte sin lillesøster, fortsetter stjernen.

Ryktespredning

Den kommende jenta blir stjernens tredje datter. Fra tidligere har han 16 år gamle Simone med ekskona Dany Garcia, og Jasmine som straks fyller to.

Superstjernen giftet seg med Dany Garcia i 1997. Hun jobber som filmprodusent, og har produsert flere filmer med Dwayne Johnson - også etter at paret skilte seg i 2007.

Kort tid etter bruddet innledet den muskuløse skuespilleren et romantisk forhold med Lauren Hashian. De to møtte hverandre først under filmingen av «The Game Plan».

Det gikk derfor rykter om at han forlot forholdet til fordel for Hashian.

45-åringen snakker ikke så ofte om familien til pressen, men viser ofte sin kjærlighet til sine to døtre på Instagram.

På yngstedatterens ettårsdag filmet han seg selv synge til den lille jenta. Det søte klippet ble publisert på Instagram.

MUSKLER: Her er traileren til filmen «The Fate of the Furious», den åttende i rekka. Video: Universal Pictures Vis mer

Snakket ut om depresjon

Muskelbunten kan kanskje utad virke som en beinhard strakrygget mann, men på innsiden skjuler det seg en hel del mer.

Det var da Dwayne ble avvist av NFL og derettet tatt ut av laget på CFL (the Canadian Football Leauge) at han fikk oppleve depresjon for første gang. Og var det en ting han ønsket at noen hadde sagt til ham, så var det at alt kom til å bli bra, avslørte filmstjernen den gangen.

- Jeg fant ut at en av de viktigste tingene med depresjon er å innse at man ikke er alene. Du er ikke den første som går gjennom det, og du er ikke den siste som kommer til å gå gjennom det. Ofte føles det som om man er alene, og som om man er i en boble.

- Jeg kunne ønske jeg hadde noen som trakk meg til side den gang og sa: «Alt kommer til å bli bra», fortalte han den gangen til Oprahs Master Class, ifølge RadarOnline.com.

LES OGSÅ: Overrasket på «Star Wars»-premiere