Michael Bublé og kona:

Overrasket med gledelig nyhet etter sønnens kreftkamp

Michael Bublé og kona venter sitt tredje barn.

GRAVID: Michael Bublé og kona Luisana Lopilato venter sitt tredje barn. Fra før har ekteparet Elias (2) og Noah (4). Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Michael Bublé og kona Luisana Lopilato venter sitt tredje barn. Fra før har ekteparet Elias (2) og Noah (4). Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er ingen tvil om at den kanadiske artisten Michael Bublé (42) og kona Luisana Lopilato (30) har lagt bak seg noen tøffe år.

I 2016 ble det nemlig kjent at deres sønn Noah, som da var tre år gammel, hadde blitt rammet av kreft.

Bublé og kona valgte å fortelle om nyheten via en uttalelse som ble lagt ut på sangerens offisielle Facebook-side. ​Han valgte deretter å trekke seg unna rampelyset for å rette fokuset mot familien.

I februar i fjor kom imidlertid den gledelige nyheten om at Noah hadde kommet seg helskinnet gjennom behandlingen og at han var på bedringens vei. Nå kan duoen nok en gang dele en positiv nyhet med omverdenen.

STRÅLTE: Michael Bublé og kona poserte foran fotografene i helga. Foto: NTB Scapix
STRÅLTE: Michael Bublé og kona poserte foran fotografene i helga. Foto: NTB Scapix Vis mer

Lopilato og Bublé venter nemlig sitt tredje barn, noe paret bekreftet ved å vise frem førstnevntes voksende mage på den røde løperen i under Juno Awards i helga, ifølge People.

- Vi venter vårt tredje barn, fortalte Bublé under utdelingen, ifølge Daily Mail.

42-åringen kunne videre fortelle at det har vært en særdeles utfordrende tid for ham selv og familien.

- Emosjonelt sett har det vært en berg-og-dal-bane. Jeg tror livet tester deg iblant. En del av disse prøvelsene har gitt meg perspektiv på ting, og jeg setter større pris på alt nå, fortalte Bublé.

- Sensitiv

Paret har vært svært ordknappe hva gjelder sønnens helsetilstand.

På en pressekonferanse i Buenos Aires i april i fjor, ga kona Luisana likevel pressen en oppdatering.

- Det er vanskelig for meg å snakke om dette. Det er veldig nytt og jeg er fremdeles litt sensitiv rundt temaet. Min sønns bedring er en lang prosess som dere alle vet, og han må fortsette med rutinesjekker. Men vi er veldig glade og vi gleder oss til å tenke på fremtiden, til å se barna våre vokse.

Bublé og kona har to barn sammen, hvor den yngste, Elias, ble født i januar i 2016. Paret ble forlovet i 2009, og to år seinere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

LES OGSÅ: Bygger spesialrom til sin kreftsyke sønn