Sia:

Overrasket med familienyhet

Sia har holdt de to nye sønnene hemmelig.

BLE MAMMA TIL TO: Artisten Sia Furler har i hemmelighet adoptert to myndige gutter. Nå forteller hun hvordan det går. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA TIL TO: Artisten Sia Furler har i hemmelighet adoptert to myndige gutter. Nå forteller hun hvordan det går. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Sia Furler (44) er kjent som en av de mer mytiske artistene verden har å by på. Hun uttaler seg sjelden om privatlivet sitt, og har blitt godt kjent for å skjule ansiktet - om det så er under en stor hatt eller med en gedigen parykk.

Derfor blir alle uttalelser om hennes privatliv ofte plukket opp av fans og pressen, for å forsøke å få et mer sammensatt inntrykk av henne.

NORMALT: Sia er glad i å skjule ansiktet sitt, noe som med årene har blitt hennes varemerke. Privatlivet verner hun like godt om. Foto: NTB scanpix
NORMALT: Sia er glad i å skjule ansiktet sitt, noe som med årene har blitt hennes varemerke. Privatlivet verner hun like godt om. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da hun i starten av januar avslørte at hun hadde blitt mamma i all hemmelighet, vekket det derfor naturligvis interesse hos flere. Hun fortalte i en bisetning i et intervju med GQ at hun hadde adoptert en sønn.

Magasinet gjorde ikke noe større poeng ut av avsløringen, men en rekke internasjonale medier plukket opp saken. Og det ble det med - helt fram til nå. Artisten kan nemlig avsløre at hun ikke bare har adoptert én gutt, men to.

Nye sønner

Det var i et intervju med «The Morning Mash Up» at den overraskende avsløringen kom fra artisten. Der kunne hun fortelle at hun altså har adoptert to gutter i tenårene, som hadde blitt for gamle for fosterprogrammene de var inne i.

- Jeg adopterte to sønner i fjor. De var begge 18 - nå har begge to blitt 19. De ble for gamle for fosterforeldre. Jeg elsker dem, forteller hun i intervjuet, ifølge People.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Furler var tidligere gift med den amerikanske dokumentarfilmskaperen Erik Anders Lang, men de to bestemte seg i 2016 for å skilles etter to års ekteskap. De fikk ingen barn i løpet av forholdet, men hun har altså fikset dette på egen hånd.

I intervjuet forteller hun at de nye sønnene hennes har hatt noen problemer med å tilpasse seg sin nye hverdag, spesielt fordi hverdagen i pandemien ikke likner på normalen.

- De synes begge at det er nokså vanskelig. En synes det er vanskeligere enn den andre. Men de gjør begge ting som er bra for dem nå, som hjelper. De gjør mye lærerikt, som er bra for dem, sier hun videre.

Ville adoptere 16-åring

I mai i fjor tilbød hun seg for øvrig å adoptere en 16 år gammel gutt som var med i HBO-dokumentaren «Foster». Gutten, en rapper ved navn Dasani, var gjennom en rekke fosterhjem i Los Angeles etter at han som fireåring ble vitne til at moren ble drept av faren, skriver avisen.

Etter å ha sett dokumentaren skal Furler ha lagt ut en Twitter-melding, som nå er slettet, skriver magasinet Marie Claire.

- Hei Dasani fra «Foster» på HBO! Jeg vil adoptere deg og vi er akkurat i gang med å finne deg og å få huset mitt sjekket ut. Jeg vil at du skal vite at vi har et hjem til deg, skal det ha stått i meldingen fra mai.

Det er ikke kjent om det er han hun har adoptert nå. Artisten vil trolig holde guttenes identitet hemmelig, som følge av at hun verner om sitt eget privatliv.

LES OGSÅ: Fikk kroppslig reaksjon etter Trump-møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer