John Travolta på Cannes filmfestival:

Overrasket med familien på rød løper

Filmstjernen med sjelden familieopptreden i Frankrike.

SJELDENT SYN: John Travolta og kona Kelly Preston viser sjelden frem barna på rød løper, men tirsdag gjorde de et unntak under filmfestivalen i Cannes. Foto: AFP/ NTB scanpix
SJELDENT SYN: John Travolta og kona Kelly Preston viser sjelden frem barna på rød løper, men tirsdag gjorde de et unntak under filmfestivalen i Cannes. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets utgave av filmfestivalen i Cannes er i full gang på den franske riviera, og en rekke stjerner har kastet glans over festlighetene allerede.

Tirsdag kveld var det tid for visning av filmen «Solo: A Star Wars Story», og i den anledning troppet «Pulp Fiction»-legenden John Travolta (64) opp på den røde løperen.

Imidlertid overrasket Travolta med sitt valgte følge for anledningen: Kona Kelly Preston (55) og deres to barn, Ella (18) og Benjamin (7).

Det er nemlig ekstremt sjelden ekteparet stiller opp på den røde løperen med begge barna, og det er mange år siden John Travolta og datteren ble avbildet sammen på en filmvisning.

I 2005: Kelly Preston, Ella Bleu og John Travolta på «Be Cool»-premieren. Foto: NTB scanpix
I 2005: Kelly Preston, Ella Bleu og John Travolta på «Be Cool»-premieren. Foto: NTB scanpix Vis mer
I 2013: John Travolta og datteren Ella Travolta på en visning av «Killing Season». Foto: NTB scanpix
I 2013: John Travolta og datteren Ella Travolta på en visning av «Killing Season». Foto: NTB scanpix Vis mer

Matchet på rød løper

Under 2018-utgaven av den prestisjefylte Cannes-festivalen valgte imidlertid ekteparet å gjøre et unntak.

Det flotte firkløveret poserte smilende sammen i finstasen på den røde løperen, mens de oppmøtte fotografene sørget for å fange begivenheten på film.

Både kona Kelly og datteren Ella var iført sorte kjoler, muligens i solidaritet med Time's Up-bevegelsen og #metoo-kampanjen.

FIN FAMILIE: John Travolta arm i arm med datteren Ella og kona Kelly, som holdt sønnen Benjamin i hånden, på den røde løperen i Cannes tirsdag kveld. Foto: JN Davidson/SHM/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FIN FAMILIE: John Travolta arm i arm med datteren Ella og kona Kelly, som holdt sønnen Benjamin i hånden, på den røde løperen i Cannes tirsdag kveld. Foto: JN Davidson/SHM/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Lille Benjamin hadde derimot på seg hvit bukse og genser. Disse matchet for øvrig detaljene i så vel storesøsterens kjole som i farens 70-tallsinspirerte smokingskjorte.

Ifølge Entertainment Tonight er Travolta-paret i Cannes for å promotere sin kommende film «Gotti», der de spiller rollene som henholdsvis John Gotti, den tidligere regjerende gudfaren i mafiafamilien Gambino, og hans datter, forfatteren Victoria Gotti.

Saken fortsetter under bildene.

POSERTE SAMMEN: Travolta-familien på vei inn til visningen av «Solo: A Star Wars Story» i Cannes under filmfestivalen tirsdag. Foto: James Gourley/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
POSERTE SAMMEN: Travolta-familien på vei inn til visningen av «Solo: A Star Wars Story» i Cannes under filmfestivalen tirsdag. Foto: James Gourley/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
I GODT HUMØR: John Travolta vinket til fotografene bak ryggen på datteren Ella på vei inn til filmvisningen. Foto: Timm/face to face/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
I GODT HUMØR: John Travolta vinket til fotografene bak ryggen på datteren Ella på vei inn til filmvisningen. Foto: Timm/face to face/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Festet med 50 Cent

Etter kveldens filmvisning med familien, slo etter alt å dømme John Travolta ut håret på fest - sammen med rapper Curtis James Jackson III (42), bedre kjent som 50 Cent.

People har publisert en videosnutt av de to, hvor Travolta viser gamle dansekunster mens 50 Cent rapper og publikum jubler.

Saken fortsetter nedenfor.

Før John Travolta og familien entret den røde løperen i Cannes tirsdag, ble de imidlertid fotografert sammen i byen ved en annen anledning.

Søndag deltok alle fire på en fest arrangert av The Hollywood Foreign Press Association, og der stilte de også opp på noen bilder sammen.

PÅ FEST: John Travolta og Kelly Preston med datteren Ella Bleu og sønnen Benjamin i Cannes søndag kveld. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ FEST: John Travolta og Kelly Preston med datteren Ella Bleu og sønnen Benjamin i Cannes søndag kveld. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Etter at Travolta-gjengen ankom Frankrike, har både John og Kelly dessuten fått seg kontoer på Instagram og Facebook. Det fortalte «Grease»-stjernen i sitt aller første Instagram-innlegg, som ble publisert i går.

Saken fortsetter nedenfor.

I timene som har gått siden, har Travolta blant annet delt et av familiens rød løper-bilder med sine - i skrivende stund - drøyt 390 000 Instagram-følgere.

Fant trøst i sønnen

Sønnen til John Travolta og Kelly Preston, Benjamin, kom til verden høsten 2010. Det var året etter at familien ble rammet av en stor tragedie:

Da 2009 var knapt to døgn gammelt, døde deres førstefødte, sønnen Jett. Det skjedde da han fikk et anfall mens familien var på juleferie på Bahamas, og slo hodet sitt i badekaret.

Senere samme år fortalte ekteparet at sønnen, som kun ble 16 år gammel, var autistisk og fikk anfall med mer eller mindre jevnlige mellomrom.

I et intervju med «Good Morning America» i 2016, fortalte Travolta at parets yngste barn hjalp familien gjennom den store sorgen etter Jetts brå død:

- Vi har så avgjort kommet nærmere hverandre. Og det å ha lille Ben har virkelig vært et vakkert lim som har hjulpet oss med å finne sammen igjen etter et enormt tap, sa filmstjernen den gang, ifølge Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Røper hemmeligheten bak ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer