<strong>SJOKKERT:</strong> Dwyane «The Rock» Johnson ga moren, Ata Johnson, en julegave de fleste bare kan drømme om. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Dwyane «The Rock» Johnson ga moren, Ata Johnson, en julegave de fleste bare kan drømme om. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dwyane «The Rock» Johnson:

Overrasket med ellevill julegave

Moren til Dwyane «The Rock» Johnson måtte ty til tårene.

Publisert

Skuespiller og fribryter Dwayne «The Rock» Johnson (46) har i en årrekke vært en av USAs mest omtalte menn. Han har hatt roller i utallige filmer, samtidig som han har gjort seg bemerket for sin imponerende karriere i bryteringen.

Det har det blitt god business av. Forbes kunne tidligere i år melde at 46-åringen var verdens nest best betalte skuespiller, men en imponerende lønn på elleville 124 millioner dollar - i overkant av en milliard norske. Det bringer med seg visse fordeler, og ikke bare for skuespilleren selv.

Sjokkert over gaven

Han er kjent for å være svært generøs, men julegaven han nå har offentliggjort overgår det meste. På Instagram kunne nemlig filmstjernen fortelle at han har kjøpt et nytt hus til sin egen mor. Det ble en tårevåt seanse.

Det er The Huffington Post som først omtaler saken. Skuespillerens 70 år gamle mor Ata Johnson har hatt alt annet enn et enkelt liv, og da sønnen var yngre var det ikke alltid at de hadde mat på bordet eller tak over hodet. Derfor er det kanskje ikke så rart at sønnen hennes ønsker å gjøre stas på henne.

Artikkelen fortsetter etter den søte videosnutten.

I julegave fikk derfor moren et splitter nytt hus av sin berømte sønn, og det tar ikke lang tid før 70-åringen tar til tårene over den varme gaven.

- En gullbillett

I et lengre innlegg på sin Instagram-profil har «The Rock» forklart bakgrunnen for huskjøpet, og hvorfor han valgte en gave de færreste bare kan drømme om å gi bort.

- Dette føltes godt. Overraskelse! skriver han blant annet og fortsetter:

- Hele oppveksten bodde vi i små leiligheter rundt i landet. Vi levde som sigøynere på gata fra en stat til en annen. Det første hjemmet foreldrene mine noen gang bodde i, var det hjemmet jeg kjøpte til dem i 1999.

Videre påpeker stjernen at foreldrene skilte seg bare fem år senere, noe som gjorde livet mer komplisert. Siden den gang har 46-åringen alltid sørget for at moren har hatt alt hun trenger.

<strong>TETTE BÅND:</strong> Dwayne Johnson står både moren og sine egne barn svært nær. Her sammen med sin eldste datter Simone og sin egen mor Ata i juli. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Dwayne Johnson står både moren og sine egne barn svært nær. Her sammen med sin eldste datter Simone og sin egen mor Ata i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dette huset er veldig spesielt og timingen er veldig meningsfylt. Jeg ba henne behandle julekortet jeg ga henne som en av «Willy Wonkas gullbilletter», fordi jeg vil at hun selv skal få velge hvilket som helst hus hun vil ha, hvor som helst, skriver skuespilleren videre.

- Jeg sier alltid at «hvis du har en god mamma, har du virkelig en god sjanse på å bli et anstendig menneske». På en eller annen måte, har jeg blitt heldig nok til å gjøre ting som dette. God jul mamma, og nyt ditt nye hjem, fortsetter han.

Den varme og sjokkerende gesten har ikke gått upåaktet hen hos «The Rocks» 126 millioner følgere, og i skrivende stund har videoen av moren fått over svimlende 10 millioner likerklikk. Også i kommentarfeltet er fansen begeistret for Dwaynes julegave til 70-åringen.

<strong>TOBARNSFORELDRE:</strong> Dwayne og kjæresten Lauren Hashain har to døtre sammen. Paret har vært sammen siden 2007. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Dwayne og kjæresten Lauren Hashain har to døtre sammen. Paret har vært sammen siden 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selvmordsforsøk

Dwayne har tidligere vært åpen om at livet ikke alltid har vært en dans på roser - heller ikke for moren hans. Han startet sin karriere som proffbryter, men i senere tid har han vært å se i en rekke storfilmer. Actionhelten virker som en beinhard mann, men på innsiden skjuler det seg mer enn hva øyet kan se.

I 2015 snakket han for første gang om depresjonene han slett med i mange år. I et intervju med Express fortalte han at det for alvor startet da han som 15-åring var vitne til at moren prøvde å ta sitt eget liv.

- Hun gikk ut av bilen på motorveien i Nashville og gikk mot den møtende trafikken. Bilene måtte svinge unna henne, sa han, og la til:

- Jeg grep tak i henne og dro henne tilbake til veiskulderen.

Overfor den britiske nettavisen forklarte han at moren i dag ikke husker hendelsen, noe han mener «er for det beste».

Saken fortsetter nedenfor.

Sterke kvinner

At skuespilleren og moren har et tett bånd er ingen hemmelighet. Det er noe han tilsynelatende har videreført mellom seg og sine egne barn.

I april kunne han juble over å bli pappa igjen, da datteren Tiana Gia kom til verden - han benyttet også anledningen til å påpeke at han er omringet av flere sterke kvinner.

- Velsignet og stolt over å bringe nok en sterk jente til denne verden. Tiana Gia Johnson kom til denne verden som en naturkraft og mamma Lauren Hashian fødte som en ekte rockestjerne, skrev han blant annet til den glade nyheten.

Videre skriver 46-åringen at han er vokst opp med sterke kvinner rundt seg, men etter å ha bevitnet den lille jentas fødsel, forklarte han at det er vanskelig å uttrykke den sterke kjærligheten, respekten og beundringen han føler for kjæresten, Lauren Hashain (34), etter det hun hadde vært gjennom.

Tiana Gia Johnson er stjernens tredje datter, og den andre han får med sin nåværende kjæreste - paret har også tre år gamle Jasmine sammen.

Fra tidligere har han 17 år gamle Simone med ekskona Dany Garcia (50).

LES OGSÅ: Observert for første gang på et år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer