David og Victoria Beckham:

Overrasket med dristig bilde av ektemannen

«Takk, Victoria!!»

GODT GIFT: David og Victoria Beckham har vært et ektepar i hele 22 år. Søndag denne helgen delte sistnevnte en liten gave med følgerne sine - på ektemannens bekostning. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
GODT GIFT: David og Victoria Beckham har vært et ektepar i hele 22 år. Søndag denne helgen delte sistnevnte en liten gave med følgerne sine - på ektemannens bekostning. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at mange synes søndag er den kjipeste dagen i uken. Denne helgen ble søndagen imidlertid litt lysere for enkelte.

Victoria Beckham (47) var nemlig på tilbudssiden, og delte en aldri så liten søndagsgave med sine 29 millioner følgere på Instagram.

I innlegget gjør hun det tydelig at romantikken med ektemannen, David Beckham (46), fremdeles er i sine glansdager - selv etter 22 år som mann og kone.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Med rumpa bar

Ekteparet har vært gift siden 1999, og sammen har de fått de fire barna Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) og Harper (10).

«God søndag. Bare hyggelig», skriver motedronningen til et bilde av ektemannen som ligger i et basseng. På bildet har han (eller kona) dratt ned Versace-badebuksene slik at rumpa er bar - til stor glede for fansen.

«Dette er den mest fantastiske gavmildheten jeg noen gang har vært vitne til», skriver en følger.

«Dette er grunnen til at David har flere følgere enn Brooklyn», skriver en annen, og refererer til parets sønn. De har henholdsvis 68,3 og 12,6 millioner følgere på bildedelingstjenesten.

«Det er slik man ødelegger Instagram», spøker en tredje, mens en fjerde skriver:

«Takk, Victoria!!»

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Krass kritikk

Det er ingen hemmelighet at David og Victoria Beckham er et av verdens mest populære kjendispar. De deler til stadighet bilder og videoer av hverandre på sosiale medier, samt deler flittig av familiens ferieturer og diverse sprell.

Siden de giftet seg har paret altså vært omtalt nesten daglig i internasjonal presse, og det er derfor naturlig at det samme har skjedd med de fire barna. Dermed er heller ikke dette første gang at et bilde paret har delt har vekket oppsikt.

David har nemlig flere ganger vært i hardt vær, etter å ha delt bilder der han kysser datteren Harper på munnen. Det har fått følgerne til å gå av skaftet i kommentarfeltet, hvor mange har reagert kraftig på kyssene.

«Hvorfor kysser du henne på leppene?» skrev en av Victoria Beckhams følgere under et innlegg i for høst.

«Veldig privat bilde, hvorfor ville du publisere dette på Instagram-profilen din?», spurte en annen.

Den tidligere fotballproffen fikk imidlertid mye støtte i kommentarfeltet, og flere påpekte at det var helt uskyldig å kysse barna sine på munnen.

LES OGSÅ: - Kjempet i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer